La Vanguardia (Català)

El Sevilla contracta Berizzo i Allegri renova amb el Juventus

- Redacció

El Sevilla ha arribat a un principi d’acord per a la contractac­ió d’Eduardo Toto Berizzo com a entrenador, segons va anunciar ahir a la nit el club al seu web oficial i tal com es preveia des de feia alguns dies. El tècnic argentí es farà càrrec de l’equip les dues pròximes temporades.

“Berizzo arribarà a Sevilla en els propers dies per rubricar el seu contracte i presentar-se oficialmen­t com a nou tècnic del conjunt sevillista”, va apuntar el Sevilla en un comunicat.

Berizzo arriba al club andalús procedent del Celta de Vigo, amb el qual ha aconseguit bons resultats a les últimes tres campanyes i ha assolit la semifinal d’Europa League aquest any. A la banqueta sevillista substituir­à el seu compatriot­a Jorge Sampaoli, que l’1 de juny va fer les maletes per travessar l’Atlàntic i fer-se càrrec de la selecció argentina.

D’altra banda, l’entrenador del Juventus, Massimilia­no Allegri, va renovar ahir el seu contracte amb el club torinès fins al 30 de juny del 2020, prolongant per dues temporades l’anterior acord que acabava el 2018, segons va informar l’entitat bianconera. “És una relació que, des del començamen­t, el juliol del 2014, va permetre a l’equip continuar creixent a Itàlia i consolidar cada vegada més la seva posició en l’elit del futbol europeu”, va publicar el club italià. El tècnic toscà havia declarat dissabte passat, després de perdre la final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, que necessitav­a reunir-se amb el club per prendre una decisió.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain