La Vanguardia (Català)

Censura propagandí­stica

-

L’exposició de l’obra de Santiago Sierra Presos polítics a l’Espanya contemporà­nia, que es va fer famosa quan va ser retirada de la fira Arco de Madrid, tanca al Museu de Lleida amb xifra rècord de visitants, més de 7.000.

L’obra de Santiago Sierra Presos políticos en la España contemporá­nea, que va saltar a la fama quan va ser retirada de la fira ARCO de Madrid, va tancar ahir al Museu de Lleida amb xifra rècord de visitants, més de 7.000. Es tracta de la mostra temporal que ha registrat més públic des que l’equipament va obrir les portes el novembre del 2007 i, de passada, ha fet créixer entre un 25 i un 30 per cent el nombre de visitants de l’exposició.

L’obra de Sierra es va obrir al públic de Lleida el 7 de març enmig d’un gran ressò mediàtic en el marc d’una exposició sobre presos polítics, una peça que havia adquirit l’empresari Tatxo Bonet per 80.000 euros poc abans que es retirés d’ARCO el 21 de febrer passat a petició d’Ifema. L’obra es podrà veure a partir de l’1 de juny al CCCB barceloní.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain