La Vanguardia (Català)

Millora insuficien­t d’un filial en caiguda lliure

-

Al Barça B li costarà molt de sortir dels llocs de descens perquè ha entrat en una dinàmica tan dolenta que no puntua ni quan es mereix més, com ahir davant el Rayo Vallecano. Al Mini es van creuar dos estats d’ànim totalment oposats. Els de Gerard López estan en caiguda lliure després d’encadenar una cinquena derrota i només haver sumat 4 punts dels últims 27 mentre els vallecans es van impulsar al liderat.

Gerard va fer una revolució amb Cucurella com a extrem i fent debutar Samu Araujo de lateral però no li va servir. Si contra l’Osca, els barcelonis­tes es van avançar i els van remuntar, ahir van anar sempre a remolc del Rayo. Raúl de Tomás va obrir el marcador amb un penal a l’estil Panenka i Bebé va augmentar l’avantatge amb un llançament de falta que va rebotar en un defensa per descol·locar Varo.

Monchu va posar la por al cos dels madrilenys fins que De Tomás es va aprofitar de la feblesa de la defensa del filial per tornar a marcar. Ballou es va estrenar per tornar a retallar i el B va estar a punt de sorprendre el Rayo, que va ser salvat pel seu porter Alberto.

 ?? FCB ?? De Tomás suma 22 gols a Segona després dels dos al Mini
FCB De Tomás suma 22 gols a Segona després dels dos al Mini

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain