La Vanguardia - Què Fem

3 Restaurant­s discoteca

-

1. OPIUM

PASSEIG MARÍTIM DE LA BARCELONET­A, 34 (BARCELONET­A). TEL.: 932 259 100. METRO: CIUTADELLA/VILA OLÍMPICA (L4). HORARI REST.: DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 13 A 16H I DE 20 A 24H. DISSABTE I DIUMENGE, DE 20 A 24H. HORARI DISCO: DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 24 A 5H. DISSABTE I DIUMENGE, FINS A LES 6H. Davant la platja de la Barcelonet­a s’ubica aquest espai polivalent que s’ha convertit ja en un referent de la nit barcelonin­a més chic. L’Opium és un dels pioners a combinar a la perfecció els avantatges propis d’un restaurant, amb la terrassa més gran de Barcelona tocant al mar, maridat amb el concepte de discoteca nocturna. Entre els plats que la clientela recorda i demana sovint hi ha l’arròs de llamàntol i bolets, el rap a la graella amb arròs basmati o el tataki de tonyina vermella amb verdures al wok.

L’atractiu d’aquest espai, però, és la miscel·lània que aconseguei­x entre barcelonin­s i turistes amb ganes de gresca, tots ells empesos per la pirotècnia que creen els DJs de l’Opium, com els residents Frank Caro, influencia­t per les millors produccion­s de la música disco, o Danny Cárdenas, que ha compartit cabina amb DJs de màxim nivell internacio­nal com Laidback Luke, Black Eyed Peas o Sandy Rivera. Altres DJs superstar que sovint punxen a l’Opium són Armin van Buuren, número 1 a les enquestes de la prestigios­a revista DJ Mag sobre els cent millors DJs del món, o el suec Axwell i membres de la discoteca internacio­nal especialit­zada Defected in the House, que converteix­en la nit en un tatuatge d’experiènci­es.

2. UP & DOWN

AVINGUDA DOCTOR MARAÑÓN, 17 (LES CORTS). TEL.: 934 486 115. METRO: ZONA UNIVERSITÀ­RIA (L3). HORARI: DIJOUS I DIUMENGE, DE 21 A 5H. DIVENDRES I DISSABTE, DE 21 A 6H. L’Up&Down és el clàssic per excel·lència de la nit més chic barcelonin­a. Aquesta discoteca, restaurant i boîte privada no ha deixat mai de ser el refugi de la jet set barcelonin­a i ara està vivint una autèntica revifalla. Els millors hits de tots els temps, des del rock fins al pop dels vuitanta, sonen en aquesta discoteca d’ambient selecte que, abans de seduir-te perquè et llancis a la sala de ball, et tempta amb les exquisides­es del restaurant What’s Up: carpaccio de pinya amb mousse de foie i fruits secs, melós d’ànec amb bolets, confit d’ànec amb fruites del bosc i les clàssiques, i sempre delici- oses, lioneses amb xocolata calenta de postres. Però això no és tot. L’Up&Down també té una altra pista de ball a la planta –1. Els millors DJs house de l’escena nacional i internacio­nal hi punxen cada divendres i dissabte el millor house. Ambient clubber al cent per cent per als qui vulguin una matinada de deliri sensual.

3. B-LOUNGE

RAMBLA DEL RAVAL, 17-21. HOTEL BARCELÓ RAVAL (RAVAL). TEL.: 933 201 490. METRO: LICEU (L3). HORARI: DE DILLUNS A DIUMENGE, DE 12 A 24H. El sofisticat hotel Barceló Raval alberga a la seva planta baixa el B-Lounge, un restaurant de disseny cosmopolit­a, obra del prestigiós interioris­ta Jordi Galí, amb una carta selecta que fusiona Orient i Occident, amb influèncie­s asiàtiques, àrabs i mediterràn­ies: llagostins amb curri de coco i mango, arròs i mostassa; filet de cangur amb salsa de regalèssia; kebab de xai amb pa àrab, i paillard de pollastre orgànic amb ruca, tomàquet Sun Blush, parmesà i romesco, per exemple. El BLounge està pensat com un espai multifunci­onal per degustar tapes al migdia i al vespre i també per prendre deliciosos còctels a mitja tarda i havent sopat.

Així, de mica en mica, els còctels exquisits que acompanyen els platets i les tapes van fent el seu camí en el nostre rec sanguini. Un cop la panxa somriu, satisfeta, les cames i els braços reclamen ballar sense fre. El B-Lounge ofereix sessions de DJ cada divendres, dissabte i diumenge, caracterit­zades per una selecció musical original i eclèctica, on el soul es barreja amb ritmes de percussió metàl·lica i fa gaudir els amants dels sons del passat i el futur. Cares guapes, nits que esdevenen matinada, tot un homenatge al mestissatg­e del Raval, un espai all in one que fins fa poc era impensable trobar al cor d’aquest barri històric barceloní.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain