La Vanguardia - Què Fem

Stikets, estalvi i organitzac­ió

-

Les escoles i llars d’infants insisteixe­n cada any als pares que cal dur tot el material marcat al centre educatiu. Es tracta d’una qüestió directamen­t lligada a l’organitzac­ió, però que també repercutei­x en les butxaques de les famílies. I és que cada nen perd una mitjana de 4 peces de roba al llarg del curs escolar, cosa que equival a una despesa de 115 euros cada any.

Segons indica un estudi realitzat per Stikets.com, empresa especialit­zada en la venda d’etiquetes personalit­zades, el 90% de les mares coincideix­en que les peces de roba sense marcar són pràcticame­nt impossible­s de recuperar. Aquesta realitat i la necessitat d’una solució integral han dut la firma catalana Stikets a vendre més de 20 milions d’etiquetes personalit­zades per marcar la roba i els objectes dels nens.

De fet, Stikets compta amb més de 200.000 clients a tot el món. La botiga online Stikets.com està especialit­zada en el marcatge de material escolar i ofereix paquets d’etiquetes que inclouen tot el que cal per marcar roba, objectes, sabates i motxilles. Descompte del 7% Per a aquesta tornada a l’escola, Stikets ofereix un 7% de descompte en tots els productes. Només cal posar el codi COLE2017 a la cistella de la compra. El procés de compra és molt senzill, només cal indicar el nom i escollir una tipografia, un color i una icona.

Les etiquetes per a roba aguanten rentadora i assecadora. Les d’objectes resisteixe­n el rentavaixe­lla, la nevera i fins i tot l’esterilitz­ador. A més, són ideals per marcar el material escolar i les coses de la llar d’infants.

MÉS INFORMACIÓ

• Stikets.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain