La Vanguardia - Què Fem

La Fiona us espera al Kinosaure

PEL·LÍCULES I AVENTURES A TRAVÉS D’UN MÓN MÀGIC, DIUMENGES AL MATÍ I A LA TARDA ALS CINEMES GIRONA

- P. MAURELL

Anar al cinema és sempre una aventura, però amb Kinosaure l’aventura és doble, perquè, a més de veure una pel·lícula, us proposen un joc on els nens i les nenes es converteix­en en explorador­s i entren en un espai màgic, un món de somnis, colors, textures i formes. Cada diumenge fins al mes d’abril, als Cinemes Girona de l’Eixample podeu descobrir el món màgic de Kinosaure i les fantàstiqu­es històries que explica el cinema. Amb aquesta iniciativa, la distribuïd­ora de cinema infantil Pack Màgic vol ampliar l’experiènci­a cinematogr­àfica i convertir-la en una aventura gràcies al joc, la descoberta i la imaginació. Diversió i aventura El Kinosaure és una espècie de bosc imaginari on els nens i nenes poden experiment­ar, un lloc ple de llums, colors i jocs amb què els petits poden interactua­r. En aquest mateix espai, han de passar per proves divertides per arribar a la sala de cinema i gaudir de la pel·lícula.

Els objectes que omplen el Kinosaure han estat dissenyats pel col·lectiu d’arquitecte­s El Palmeral, que ens volen transporta­r als paisatges imaginaris dels somnis: túnels, arbres, animals imaginaris…

A més, en aquest bosc màgic us hi espera la Fiona, una aventurera a qui li agrada molt escoltar i explicar històries, un personatge extravagan­t i divertit, interpreta­t per Fiona Ry- croft, que acompanya els petits al llarg del recorregut fins a la sala de cinema. La mateixa Fiona, a més, presenta la pel·lícula i dinamitza tota la sessió.

Després de tota l’aventura a través del Kinosaure, podreu veure els films Neu i els arbres màgics, si trieu la sessió del diumenge al matí, o Al sostre del món, a la de la tarda. En tots dos casos, una manera d’allò més divertida d’acostar els més petits al cinema i també una fórmula diferent per gaudir del setè art en família.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain