La Vanguardia - Què Fem

Adrenalina entre els arbres

ESTIULAVEN­TURA OFEREIX UNA ESTONA D’OCI FAMILIAR GRÀCIES ALS SEUS CIRCUITS D’AVENTURA

- J. BEGG

Els dies festius i l’arribada de la primavera conviden a sortir de la rutina de la feina i l’escola i gaudir de la natura. Les famílies que busquin una mica d’aventura sense anar gaire lluny de la ciutat tenen la possibilit­at d’enfilar-se als circuits entre arbres d’Estiulaven­tura. Situat al terme municipal de Campdevàno­l (Girona), aquest nou parc d’aventura ofereix una estona de diversió i oci per a tots els grups d’edats. Diversió d’altura El parc, ideat per Jordi Masdeu i Jordi Renom, disposa de quatre circuits de diversa altura i dificultat i d’una tirolina de 85 metres per als més intrèpids. Cada participan­t, prèviament equipat i format, s’enfila i progressa d’arbre en arbre tot superant els diferents jocs establerts.

Els més petits (més grans de 3 anys o de menys d’1,30 metres d’alçada) tenen dos circuits equipats amb ponts penjants, xarxes, minitiroli­nes, un slackline i, fins i tot, una cistelleta voladora. Els més grans, per la seva banda, poden es- collir entre el circuit blau, el circuit taronja i el vol del falcó, una tirolina que supera 8 metres de desnivell en uns intensos minuts pensats per descarrega­r adrenalina.

La visita a les instal·lacions, dissenyade­s de forma sostenible i integrades en el bosc i l’ecosistema que ocupa, es pot completar amb un passeig al torrent d’Estiula, a escassos metres del parc. Qui vulgui allargar la seva estada durant Setmana Santa podrà allotjarse a Mas la Riera, una casa rural que ofereix descomptes als clients d’Estiulaven­tura.

ESTIULAVEN­TURA

DATA: DEL 28 DE MARÇ AL 6 D’ABRIL, OBERT CADA DIA, DE 10 A 18H. LLOC: CARRETERA DE CAMPDEVÀNO­L A GOMBRÈN GI-401, KM 3,5. CAMPDENÀVO­L (RIPOLLÈS). PREU: ENTRE 5 I 20€ (SEGONS CIRCUITS, TIROLINES I PARTICIPAN­TS). WEB: www.estiulaven­tura.cat

 ??  ?? El parc d’aventura Estiulaven­tura ofereix tirolines i circuits per a totes les edats.
El parc d’aventura Estiulaven­tura ofereix tirolines i circuits per a totes les edats.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain