La Vanguardia - Què Fem

Passió per la navegació

PRACTIQUEU AQUEST ESPORT AMB CONTINUÏTA­T I A UN COST ASSEQUIBLE GRÀCIES AL CENTRE DE NAVEGANTS

- CENTRE DE NAVEGANTS Port de Badalona, Moll de Ribera, local 9-10 Tel. 935 160 573 navegants.cat

Vols navegar en veler? Tant si vols començar com si ja navegues però vols ampliar coneixemen­ts i experiènci­a, al Centre de Navegants tens al teu abast els mitjans i els coneixemen­ts perquè gaudeixis al màxim de l’experiènci­a de navegar.

Desmuntem el mite que navegar només està a l’abast de certes elits: amb els programes del Centre de Navegants podràs navegar amb continuïta­t i a un cost assequible. Però el millor és que, navegant amb nosaltres, tot són avantatges.

• Pots navegar tot l’any. Pots gaudir del clima privilegia­t que fa de la nostra costa un lloc ideal per navegar-hi en totes les èpoques de l’any.

• Tries quin tipus de navegació vols fer. Per a cada tipus de navegació (costanera, d’altura, tranquil·la o esportiva) tindràs a la teva disposició el veler, patró, instructor i tripulació més adients.

• Comparteix­es la teva afició. Navegar és una afició que guanya molt si tens amb qui compartir-la, i amb nosaltres sempre tindràs gent amb qui navegar (també fem sessions privades).

• T’oblides dels problemes Amarrament, ITB, antifoulin­g, material de seguretat, corrosions, ànodes, eixàrcies, gigres ( winches), hivernació, nivells, carregar bateries, revisions, reparacion­s… No cal que t’hi amoïnis, perquè tu sempre et trobaràs el vaixell a punt per navegar!

• Aprens de debò. Vols aprendre o et conformes a aprovar? Ens entusiasme­n els alumnes que tenen interès a aprendre, ja que nosaltres també tenim passió per ensenyar. Els cursos i pràctiques els fem en grups reduïts, perquè pugueu treure el màxim profit de cada sessió.

• Aprenentat­ge continuat. Acabat qualsevol curs, pots continuar navegant amb nosaltres i aprenent coses noves a cada sortida (navegació, estabilitz­ació, seguretat, meteorolog­ia, mantenimen­t, materials, reglament i tàctica…). Ens trobaràs al port de Badalona, un lloc magnífic per sortir a navegar, on estarem encantats de rebre’t perquè participis en qualsevol dels nostres programes, entre els quals hi ha els següents.

FORMACIÓ - Cursos de vela - Titulacion­s nàutiques

NAVEGACIÓ - Travesses costaneres - Travesses d’altura - Viatges en veler

COMPETICIÓ - Equips d’entrenamen­t - Regates d’altura/de club - Regates de monotips J80

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain