La Vanguardia - Què Fem

Viatges per a singles intrèpids

L’AGÈNCIA VIAJARSOLO.COM OFEREIX TRAVESSIES INNOVADORE­S PER A TOTS ELS AVENTURERS INDEPENDEN­TS

- www.viajarsolo.com info@viajarsolo.com Tel.: 976 384 383 i 678 665 790.

Els primers raigs de sol il·luminaven l’embarcació, recorrent poc a poc el pal des de coberta fins a la punta. Aquell matí del 2002 es feia de dia d’hora. Al port només s’escoltava la dringadiss­a d’amarres i banderes, agitats per la suau brisa del mar. Bones prediccion­s, horitzó clar, i encara que la derrota era desconegud­a i el destí indetermin­at, Hellen Faus, la capitana, va decidir salpar. Grans trajectes esperaven… Era el començamen­t de ViajarSolo.com, i ja fa més de dotze anys que va començar aquesta aventura sense precedents a Espanya. Naixia la primera agència de viatges especialit­za- da i adreçada a viatgers independen­ts, solters o singles, gent de nombre imparell o en singular que busca viatjar, conèixer gent i passar-s’ho bé.

Visitant www.viajarsolo.com un es fa una idea de l’ampli ventall de possibilit­ats que ofereix, sempre a la recerca d’innovació. Són pioners dels velers exclusius per a singles. L’objectiu és donar a conèixer els secrets de la navegació, formar part d’una tripulació, capbussar-se en l’aigua i sentir sota els peus la immensitat del mar…

Avui, totalment integrat en el món nàutic, el ViajarSolo Sailing Team acosta el mar a tots aquells que encara no s’havien plantejat introduir-s’hi, patrocina regates, participa en esde- veniments, ofereix viatges especials de navegació i busseig i col·labora activament en campanyes de defensa i protecció del medi marí, amb què reafirma per què el blau és el nostre color.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain