La Vanguardia - Què Fem

Setmana creativa

CAIXAFORUM ANIMA LES VACANCES AMB CINEMA, MÚSICA, JOCS I TEATRE

-

JAMES BEGG La Setmana Santa ja és aquí i, com és habitual, el CaixaForum ha organitzat un interessan­t programa de visites, espectacle­s i cinema familiar que entretindr­à la mainada durant les vacances escolars. De ‘Toy Story’ a ‘Nemo’ Les estrelles de la temporada al recinte de Montjuïc són els personatge­s de Pixar. La productora pionera en el cinema d’animació per ordinador celebra 25 anys amb una exposició que explora dibuixos, maquetes i curts de totes les èpoques. La mostra inclou un espai educatiu en què els nens poden crear i dibuixar els seus propis personatge­s. A partir de dilluns, comença un cicle de cinema familiar en el qual es projectara­n tots els curts i llargs de Pixar. Aquests van des de Toy Story fins a Buscant en Nemo, passant per Monstres S. A., Cars, Els Increïbles, Ratatouill­e i Wall-E. Música, joguines i teatre Pel que fa a activitats exclusi- vament lligades a la Pasqua, destaca la presència de The Pinker Tones. El duet barceloní d’electropop animarà la visita als nens i nenes amb Rolf&Flor, un espectacle amb música, contes i projeccion­s, en català, castellà i anglès (DL. 30 DE MARÇ, DC. 1 I DV. 3 D’ABRIL, A LES 12H; 2 EUROS PER SESSIÓ).

Les cançons i històries de Rolf&Flor poden servir d’inspiració per al taller de construcci­ó de joguines, una activitat autònoma en què els joves experiment­aran amb joguines procedents d’indrets llunyans. Si ho volen, també aprendran a dibuixar amb l’ajuda dels il·lustradors Gusti i Inge Nouws. Tot això sense oblidar els espectacle­s familiars del mes: Acaba’t la sopa (DG. 29 DE MARÇ) i Pere i el Llop (DS. 4 I DG. 5 D’ABRIL).

ESPECIAL SETMANA SANTA

DATA: DEL 30 DE MARÇ AL 7 D’ABRIL. LLOC: CAIXAFORUM. AV. FRANCESC FERRER I GUÀRDIA, 6-8. BCN (SANTSMONTJ­UÏC). PREU: 4€ (ENTRADA GENERAL). MENORS DE 16 ANYS, GRATUÏT. WEB: www.caixaforum.com/agenda

 ??  ?? L’espectacle familiar ‘Pere i el Llop’ és una de les propostes del CaixaForum per a Setmana Santa.
L’espectacle familiar ‘Pere i el Llop’ és una de les propostes del CaixaForum per a Setmana Santa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain