La Vanguardia - Què Fem

Moda en un entorn industrial

UNA NOVA EDICIÓ DEL REC.0 ARRIBA A IGUALADA AMB MODA, MÚSICA I GASTRONOMI­A

- L. ANTÚNEZ

El barri del Rec d’Igualada va viure el seu moment d’esplendor al segle XIX, gràcies al creixement de la indústria adobera. Amb el pas dels anys, els seus espais industrial­s, construïts majoritàri­ament durant el modernisme, van anar quedant en desús, fins que el 2009 va néixer el Rec.0, un esdevenime­nt que volia retornar la vida a aquest barri industrial convertint aquestes naus en botigues emergents de marques nacionals i internacio­nals de moda i calçat que ofereixen vendes especials dels seus estocs.

Edició estiuenca

Consolidat ja com a cita bianu- al, en aquesta edició d’estiu, l’esdevenime­nt compta amb la participac­ió d’una vuitantena de marques, algunes ja habituals i altres de noves com ara Camper, Vans, Santa Cruz, Dorotea i Obey. També hi seran presents dissenyado­rs com Who, Josep Abril, Gorni, Txell Miras, Susi Sweet Dress, Veneno en la Piel, Jordi Rafart i Miriam Ponsa, que a més serà l’encarregad­a de dissenyar una samarreta especial del Rec.0 que també us podreu endur a casa.

A més, hi haurà dos espais efímers amb una marca diferent cada dia: el Rec Pop Up Day Estrella Damm, amb representa­nts de la 080 Bcn Fashion i marques de moda ètica i sostenible, i la Urban Pop Up, amb propostes variades de moda urbana de les marques Ossa, Mi Pac, JM Surf’n Roll i Costalamel.

Menjar i escoltar

L’esdevenime­nt convida a passar una llarga jornada al recinte del Rec, i per això no oblida la gastronomi­a i la mú- sica. Com sempre, hi haurà espai per a caravanes de menjar. En total, una quarantena de propostes gastronòmi­ques ben diverses, a les quals es sumen per primera vegada la cuina taiwanesa de La Finestra, els entrepans de Kaixito i de Pebre Negre, la cuina italiana de Fuxia Barcelona, les tapes d’autor de Portaplate­ts i les empanades i coques de La Relíquia, entre d’altres.

I pel que fa a la música, dos escenaris acolliran els concerts d’El Último Vecino, The New Raemon, Joana Serrat, Cala Vento, Edna Sey, Extraperlo, Belushi, The Zephyr Bones i Morena Tradipatxa­nga. A més de la música en directe, com ja és habitual hi haurà sessions de DJ, activitats culturals i tallers infantils, tots aquests gratuïts.

REC.0

BARRI DEL REC. IGUALADA. DE L’1 AL 4 DE JUNY. DE 10 A 22H. PREU: GRATUÏT

 ??  ?? Les sessions de DJ amenitzara­n la jornada del Rec.0.
FOTO: MARC VILA
Les sessions de DJ amenitzara­n la jornada del Rec.0. FOTO: MARC VILA

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain