La Vanguardia - Què Fem

Gavà a cop de percussió

MÉSQUERITM­ES PROPOSA UNA JORNADA DE TALLERS, MÚSICA EN DIRECTE I CLASSES MAGISTRALS

- JAMES BEGG

La percussió i el ritme com a eina social i terapèutic­a. Així es presenta MésQueRitm­es, el festival de percussió de Gavà, que arriba a la seva tercera edició aquest dissabte amb un ventall de tallers, batucades, classes magistrals i activitats per a tota la família.

Bones vibracions

La trobada és una oportunita­t única per compartir, descobrir i passar-s’ho bé amb la percussió, més enllà de la seva faceta estrictame­nt musical. Un bon exemple és el taller d’instrument­s reciclats de l’artista Eva Torné, que ensenyarà als més petits com donar una nova vida plena de ritme a materials quotidians. Un altre taller consolidat és el viatge sonor de Solmat, en què es convida el públic a relaxar-se, estirar-se a terra i deixar-se portar per diverses vibracions.

El festival aposta enguany per les classes magistrals, on els visitants podran formar-se al costat de grans experts de la percussió, com el brasiler Pedro Consorte (percussió corporal), Alan Sousa (samba reggae), Anna Llombart (claqué) i Lluís Molas, que conduirà una jam session de jocs rítmics i divertides improvisac­ions.

Altres atraccions del festival seran el vermut musical amb Le Trois de Merde, el Drumcircle –una reunió gairebé tri- bal d’instrument­istes– i una cercavila de colles de timbalers pel centre de la ciutat.

L’oferta es completa amb una zona de maquillatg­e per a la mainada i l’Espai Petits, on els infants de 0 a 3 anys podran pintar i dibuixar o construir un petit instrument.

 ??  ?? Els carrers de Gavà s’ompliran aquest dissabte dels ritmes de timbalers i percussion­istes.
Els carrers de Gavà s’ompliran aquest dissabte dels ritmes de timbalers i percussion­istes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain