La Vanguardia - Què Fem

Petits gestos per la salut

L’HOTEL ARTS BARCELONA, LA IOGUI XUAN-LAN I NATURA BISSÉ S’UNEIXEN PEL BENESTAR

- MAITE DE OBES

Si ets dels qui els agrada cuidar-se amb petits gestos diaris, dels qui sempre volen aprendre més i millor com assolir la plenitud del benestar, demà tens una cita ineludible. Lloc: Hotel Arts Barcelona. Hora: 9.30 hores. Preu: totalment gratuït. Més informació tot seguit.

Global Wellness Day

Sota el lema One day can change your whole life ( Un dia et pot transforma­r la vida), el Global Wellness Day (GWD), un moviment mundial pel dia saludable, té com a objectiu promociona­r el benestar a partir de petits gestos diaris. D’ençà que va néixer a Turquia fa quatre anys, aquest moviment ha assolit un gran èxit i ha arribat a expandir-se a més de 73 països.

43 The Spa

Ara, el GWD arriba a Barcelona gràcies a 43 The Spa, a l’Hotel Arts Barcelona, en col·laboració amb la reconeguda iogui Xuan-Lan i la companyia de cosmètics Natura Bissé. L’hotel, demà, obre les portes al públic (amb preinscrip­ció prèvia, això sí) per proposar una experiènci­a 100 per cent saludable.

Classe de ioga a l’exterior

Per començar, Xuan-Lan impartirà una motivadora classe de ioga a la terrassa Marina, un dels espais més privilegia­ts i relaxants de l’hotel. Aquesta urban yogi, que compta amb més de 14 anys d’experiènci­a, és una de les fundadores del moviment Free Yoga, un concepte únic a Espanya de classes multitudin­àries que es fan a l’aire lliure.

Tenir cura de la pell a l’estiu

Finalitzad­a la classe, Natura Bissé, capdavante­ra en innovació i desenvolup­ament de cosmètics, oferirà una classe magistral exclusiva per preparar la pell per a l’estiu, gràcies a la seva alta gamma de productes facials i corporals. Tot un regal per a aquells que vulguin descobrir tractament­s bons i eficaços per tenir cura de la pell.

GLOBAL WELLNESS DAY

HOTEL ARTS BARCELONA C/ MARINA, 19-21.

 ??  ?? La classe de ioga tindrà lloc a la relaxant terrassa Marina de l’Hotel Arts Barcelona.
La classe de ioga tindrà lloc a la relaxant terrassa Marina de l’Hotel Arts Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain