La Vanguardia - Què Fem

De tapes als mercats de la ciutat

DE LES CORTS A LA SAGRADA FAMÍLIA, UN OCTUBRE DE PROPOSTES GASTRONÒMI­QUES ALS MERCATS

- Somdemerca­t.cat

Menjar fresc, a preus assequible­s, acompanyat d’actuacions musicals, tallers i altres activitats. És el pla que proposen per als pròxims mesos molts dels mercats de Barcelona, consolidat­s des de fa temps com un referent en l’oferta gastronòmi­ca i d’oci de la ciutat.

Les Corts, menjar i festa

Coincidint amb el darrer cap de setmana de la Festa Major de les Corts, podeu apropar-vos al seu mercat, on es celebra el Festapa Major (7/10, de 17 a 21h; 8/10, de 10 a 14h). Algunes parades del mercat elaboraran tapes especialme­nt per a la jornada. A més, es farà un concurs de dibuix infantil (8/10, de 10 a 13h), amb la temàtica del mercat i l’alimentaci­ó.

De nit i de dia

Al vespre, podeu traslladar-vos als mercats de Canyelles i Sant Martí i al del Ninot (8/10, de 20 a 24h), on organitzen les Nits de Tapes. Hi trobareu els paradistes habituals amb interessan­ts propostes que us permetran fer tastets gastronòmi­cs dels principals productes de la tardor. Els següents mercats a acollir aquesta activitat nocturna són els d’Hostafranc­s, Lesseps i Sant Gervasi (15/10, de 20 a 24h), que també comptarà amb el concert d’Aires de Rumba (22h). I si el que us agrada és aprofitar l’hora del vermut, la vostra opció és el Tast de Migdia, al Mercat de la Sagrada Família (21/10, de 12 a 17h).

SOM DE MERCAT

DIVERSOS MERCATS DE BARCELONA. CONSULTEU DATES I HORARIS. PREU: GRATUÏT. •

 ??  ?? FOTO: GERARD ALBANELL
FOTO: GERARD ALBANELL

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain