La Vanguardia - Què Fem

Innovació dolça en food trucks

MARTINA SWEET CAKES OFEREIX LES SEVES POSTRES ARTESANALS ARREU DE CATALUNYA

-

“No m’agradaven els dolços, però, quan em vaig quedar embarassad­a de la Martina, vaig començar a sentir desig per les postres. En aquell moment no hi havia cap botiga a Girona que elaborés cupcakes, així que em vaig posar a aprendre’n a partir de llibres i internet”, ens explica la Marta, propietàri­a de Martinaswe­etcakes.com. “A poc a poc vaig anar aprenent-ne i em vaig anar donant a aquesta feina tan enriquidor­a”. Avui en dia, aquesta marca no només ven a la botiga del carrer de la Força, 1 (Girona), sinó que crea més pirotècnia que uns focs artificial­s quan irromp amb la seva caravana dolça en aniversari­s, comunions o casaments. “Després d’haver passat per moltes fires amb la petita Martina, ara em dedico en cos i ànima a la botiga, i amb la caravana anem només al Festival White Summer i a actes privats”.

Us imagineu que sigueu en un casament i de sobte, al moment de tallar el pastís, aparegui un food truck amb macarrons, brownies, pastissos de formatge, cupcakes, galetes i crònuts? A vegades ni tan sols els nuvis ho saben, a vegades és un d’ells o la seva família i amics qui ho planifica. El resultat, en tot cas, és un regal que s’incrusta en la memòria i el paladar de tothom que formi part d’aquella i qualsevol altra celebració.

Per gaudir d’aquestes llepolies, no ens cal mirar sèries ni pel·lícules, podem anar a la botiga, situada al nucli antic de la ciutat, o igualment amb la seva rulot es poden desplaçar arreu de Catalunya. Així doncs, tenim a la nostra disposició el millor ressopó o pastís, diguem-ne com vulguem, per sorprendre a tothom i fer gaudir de les millors creacions que facin volar la imaginació dels més llaminers.

 ?? FOTO: HAROLD ABELLAN ?? La Martina porta la seva dolçor a diversos festivals i esdevenime­nts.
FOTO: HAROLD ABELLAN La Martina porta la seva dolçor a diversos festivals i esdevenime­nts.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain