La Vanguardia - Què Fem

Cuina amb estil propi al Vallès

LA PROPOSTA GASTRONÒMI­CA DEL RESTAURANT ENVY ES BASA EN PRODUCTES FRESCOS I DE TEMPORADA

- ANNA TOMÀS

A Parets del Vallès, amb un fàcil accés, hi ha l’Envy Restaurant. Un espai amb estil propi, ampli, modern i sofisticat, amb decoració minimalist­a i acollidora, ideal per compartir àpats familiars, amb els amics o de negocis envoltats d’un ambient exclusiu i amb un servei de nivell. La seva proposta està basada en la cuina mediterràn­ia i de mercat, hi empren els productes més frescos i de temporada i doten cada plat d’un toc personal.

A banda de tres salons privats per a reunions de tot tipus i amb accés a una terrassa exclusiva, disposen de dos menjadors principals a tocar d’una terrassa lounge, amb còmodes sofàs que permeten passar agradables estones abans o després d’assaborir els plats que surten de la seva cuina d’horari ininterrom­put. Alta qualitat Amb Sebastián Viudez com a gerent, l’Envy té al capdavant de la cuina el xef Sergio Granado. Format a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, ha treballat tant a Londres com en diferents restaurant­s de renom. Des de fa dos anys, s’ocupa dels fogons d’aquest restaurant vallesà, que ofereix una cuina que prioritza els sabors del producte, sempre d’alta qualitat. Entre els entrants hi ha delícies com la gamba vermella, foie i sal d’escames; el carpaccio de peix espasa marinat amb vinagreta d’olivada, cor de tomàquet i ruca, o la gran pota de pop brasejada amb oli de pebre vermell de la Vera sobre un llit de patata.

Pel que fa als plats principals, l’Envy ofereix carn, peix i arrossos d’alta volada. Serà difícil decidir-se entre el risotto de gamba i cruixent d’aquesta, el turnedó de vedella amb foie brasejat i reducció dolça de vi de xerès, o el cebiche de corball de costa amb ají groc i coriandre. Per postres, no deixeu de tastar el mochi japonès amb núvol de sucre de fira. I tingueu-ho clar, l’Envy és ideal per a maridatges, ja que compta amb una de les millors bodegues de la comarca.

ENVY RESTAURANT

CARRER LA VOLTA, 4, LOCAL 8. PARETS DEL VALLÈS (BARCELONA). TEL.: 935 730 246. DE DILLUNS A DISSABTE, DE 8.30 A 24H. DIUMENGE, DE 10 A 17H. PREU MITJÀ: 30-40 EUROS.

 ??  ?? FOTOS: CLAUDIO VALDÉS
FOTOS: CLAUDIO VALDÉS

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain