La Vanguardia - Què Fem

OCI BARCELONA

EL 21 D’ABRIL COMENÇA AQUESTA FESTA MAJOR QUE PROPOSA DIVERSIÓ DURANT DEU DIES

-

El barri de Sagrada Família celebra la seva festa major amb cercaviles, trobades geganteres, concursos de paelles i sardinades.

Amb l’arribada de la primavera, els carrers del barri de la Sagrada Família celebren cada any la seva festa major.

Activitats per a tothom

El divendres 21 d’abril, una cercavila, que sortirà del mercat i arribarà al carrer Provença, marca l’inici de la festa (18.30h). Posteriorm­ent, es llegirà el pregó i es farà un sopar jove a la plaça de la Sagrada Família (20.30h).

L’endemà, no us perdeu el concurs de paelles als Jardins de la Indústria (de 10 a 19h); les projeccion­s de curts d’animació sobre medi ambient, a Lepant amb Provença (d’11 a 14h), i la tabalada i el correfoc (de 18 a 22.30h). A la nit, el concert jove preveu les actuacions de Trast, La Golden Beat i Les Vvitch (de 21 a 2h).

El diumenge 23 d’abril, a banda de celebrar Sant Jordi, podreu gaudir de la trobada gegantera (de 9 a 13.30h); la Festa Intercultu­ral, amb tast de plats del món, a l’escola Ramon Llull (d’11 a 14h); el mer- cat de segona mà, a la plaça de la Sagrada Família (d’11 a 19h), i una sardinada al carrer Marina, entre Provença i Mallorca (de 13.30 a 16h).

Durant la setmana, hi haurà tallers, exposicion­s i una ruta de comerç verd pel barri, entre d’altres. Com a fi de festa, no podeu faltar al Sopar i Ball de Festa Major (29/4, de 21 a 2h) i al Pícnic Electrònic, amb música i activitats de circ, que es munta als Jardins de la Indústria (30/4, de 12.30 a 19h).

El centre cívic

A més, es celebra el vintè aniversari del CC Sagrada Família amb diferents espectacle­s:

El Mêtre, clown per a públic familiar; Piano bar, per gaudir a ritme de swing i rock, i Des

del cel, amb propostes de circ aeri (21/4, de 18 a 22h).

FESTA MAJOR DEL BARRI DE LA SAGRADA FAMÍLIA

DEL 21 AL 30 D’ABRIL. DIVERSOS ESPAIS. CONSULTEU HORARIS. PREU: GRATUÏT.

Coordinado­rabarrisag­radafamili­a.cat

 ??  ?? Pianobar a ritme de swing i rock al CC Sagrada Família.
Pianobar a ritme de swing i rock al CC Sagrada Família.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain