La Vanguardia - Què Fem

La gran festa de la literatura

LA FÀBRICA MORITZ CELEBRA EL 23 D’ABRIL AMB PRESENTACI­ONS LITERÀRIES I VISITES D’ESCRIPTORS

-

Sant Jordi és la gran festa de la cultura, durant la qual les ciutats catalanes s’omplen de llibres. També és el dia dels enamorats (per això, des del segle XV, és costum regalar una rosa). La Fàbrica Moritz ho celebra convidant alguns dels millors escriptors del panorama literari actual: narradors consolidat­s com Marta Sanz, Gonzalo Torné i Ben Brooks; representa­nts del nou humor més iconoclast­a com Miguel Noguera i Carlo Padial; periodiste­s que també conreen la literatura, com Matthew Tree, Natza Ferré i Òscar Andreu, i artistes com Sílvia Abril, Maria del Mar Bonet i els The New Raemon, entre altres convidats.

Presentaci­ons literàries La Fàbrica Moritz també oferi- rà interessan­ts presentaci­ons literàries. El dijous 20 d’abril, l’escriptora Mia Cassany i l’il·lustrador Miguel Bustos ens parlaran del seu nou llibre, Gentada ( Mogollón, en l’edició castellana), de Mosquito Books, una divertida història

romàntica plena d’humor entremalia­t. El divendres 21, el periodista esportiu Axel Torres presenta El faro de Dalatangi (editorial Contra), una sorprenent aventura per terres islandeses entre remots estadis de futbol i paisatges glacials.

Les postres de Sant Jordi Per gaudir també de la gastronomi­a, el forn de pa Triticum ofereix un pa de Sant Jordi molt especial, que incorpora les quatre barres i està elaborat amb sobrassada de Mallorca, formatge emmental, safrà i nous. I també podreu gaudir d’un producte únic i d’edició limitada, l’Essència de Rosa, un bombó de xocolata blanca Valrhona amb gerds, pètal de rosa i una pinzellada d’or, ple de garnache de xocolata, essència de rosa i polpa de gerd a l’interior. Ambdues delicatess­en es poden encarregar a Triticum o bé al forn de pa Juliette (Sant Ignasi, 73 bis; tel.: 937 591 553), a Vilassar de Mar.

FÀBRICA MORITZ BARCELONA

RONDA SANT ANTONI, 39. BARCELONA. TEL.: 660 198 666. • Moritz.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain