La Vanguardia - Què Fem

Moritz, amb els joves talents i el cinema

EL NOU ESPOT DE LA MARCA CERVESERA RET HOMENATGE AL SETÈ ART I ESTÀ DIRIGIT PER UN GRADUAT DE L’ESCAC

-

Moritz ja té un nou espot. Però no es tracta d’un espot qualsevol. I és que la seva nova peça audiovisua­l ha estat el resultat d’apostar pels joves talents del cinema català. Miquel Díaz, graduat recentment a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisua­ls de Catalunya (ESCAC), és el director d’aquest anunci que no només es podrà veure als cinemes, sinó que també serà present en els esdevenime­nts patrocinat­s per Moritz i que estan vinculats al món del setè art.

Plataforma de llançament Els nous graduats de l’ESCAC van tenir l’oportunita­t de participar en un concurs posat en marxa per Moritz i que tenia la finalitat d’escollir la proposta més creativa. Després de deliberar entre sis idees, finalment va guanyar la de Miquel Díaz, una peça profession­al que és tota una declaració d’amor a la màgia del cinema.

Al llarg dels seus 30 segons de durada, l’obra fa un emotiu recorregut que repassa els diferents formats i llenguatge­s cinematogr­àfics de la història del cinema, tot homenatjan­t aquest art i els espectador­s, les seves figures imprescind­ibles. Reconèixer el talent Amb aquesta iniciativa, Moritz no fa més que posar en relleu el seu compromís constant amb la creativita­t incipient i amb els joves talents del nostre cinema, que també es posa de manifest en la beca que ofereixen als alumnes de primer de l’ESCAC.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain