La Vanguardia - Què Fem

Tot a punt per al Serielizad­os Fest 2017

EL FESTIVAL TORNA A BARCELONA PER REFLECTIR EL FENOMEN CULTURAL I SOCIAL DEL MÓN DE LA FICCIÓ TELEVISIVA

-

Atenció serièfils! El 19 d’abril arriba la quarta edició del Festival Internacio­nal de Sèries de Barcelona, el Serielizad­os Fest. Durant quatre dies podreu gaudir d’estrenes de sèries, documental­s, sessions profession­als, xerrades, convidats i xous d’humor. I tot això en un any en què s’ha ampliat l’aforament amb el CCCB com a seu central.

Una programaci­ó potent En la inauguraci­ó del Serielizad­os Fest, que compta amb la col·laboració d’HBO, s’estrenarà la tercera temporada de Fargo, un dia després que als Estats Units (20/4, als Cinemes Girona). Però abans podreu escalfar motors a la sala Hiroshima, que recrearà l’ambient del Twin Peaks de David Lynch (19/4, a les 18h). Cafè de filtre, dònuts i iconografi­a variada ens faran sentir com personatge­s d’aquesta sèrie que retornarà d’aquí a un mes. També s’hi projectara­n peces al voltant de l’univers de Twin Peaks i hi haurà una xerrada de Daniel Ausente sobre el seu impacte. A partir d’aquí, el gruix del Serielizad­os Fest es concentrar­à els dies 21 i 22 d’abril. El divendres (17h, Hall CCCB) es projectarà la famosa Ba-

talla dels Bastards de Joc de Trons, i els 100 primers assistents podran gaudir alhora d’un gelat de Jaime Lannister elaborat per Jordi Roca.

El mateix dia 21, el creador d’El Ministerio del Tiempo, Javier Olivares, anunciarà una sorpresa i conversarà sobre la tercera temporada de la sèrie (18h, Hall CCCB), mentre que el productor Eric Vogel presentarà Valkyrien (19.30h, Auditori CCCB), la darrera proposta noruega que s’estrenarà en primícia a Espanya durant el Serielizad­os Fest.

El 22 d’abril es representa­rà a la Fàbrica Moritz l’obra de teatre El niño de la tele (19h), una peça que reflexiona sobre el costat fosc de la televisió a partir de la història de Rubén Ramírez, que va acabar en l’oblit tot i fer-se famós a la televisió quan era un nen. La fàbrica Moritz, a més, és l’encarregad­a de cloure el festival amb el Late Show ( 22.30h), que tindrà bona cervesa i humoristes parlant sobre sèries.

A més, el Serielizad­os Fest compta amb Itàlia com a país convidat i per això hi seran presents guionistes com Tony Grisoni, de The Young Pope, i Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli i Ludovica Rampoldi, que el divendres participar­an a la xerrada El Noir italià: Gomorra i 1992 (Hall CCCB, 20.30h) sobre la influència d’aquest gènere en la ficció italiana.

 ??  ?? El festival ret homenatge a la cèlebre sèrie ‘Twin Peaks’.
El festival ret homenatge a la cèlebre sèrie ‘Twin Peaks’.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain