La Vanguardia - Què Fem

Compendi de cuina actual i tradiciona­l

L’AQQUA OFEREIX CUINA CATALANA I MEDITERRÀN­IA EN UN DELS INDRETS MÉS BONICS DE MARTORELL

- ANNA TOMÀS

Amb una trajectòri­a gastronòmi­ca de molts anys a l’Hotel Restaurant Manel, de la mateixa vila de Martorell, el Restaurant Aqqua neix davant la creixent demanda de restauraci­ó de qualitat a la part nova del poble. La seva filosofia és molt clara de bon començamen­t: combinar la tradició culinària catalana amb les noves tècniques i maneres de fer a la cuina. El resultat, una òptima cuina catalana, fresca, saborosa i saludable.

L’interior és de salons menjador espaiosos, molta llum i una decoració moderna, que es complement­en amb una magnífica terrassa per menjar o asseure-s’hi a gaudir de les postres o la sobretaula en un espai tranquil i frondós. Cuina contemporà­nia La carta de l’Aqqua és un fidel reflex de la cuina contemporà­nia basada clarament en les receptes catalanes i mediterràn­ies amb un respecte absolut per la qualitat del producte.

Hi trobem plats per picar, com les cloïsses gallegues a la planxa o marinera i els calamars de potera fregits a l’andalusa, i entrants com el timbal d’escalivada amb anxoves del Cantàbric, l’amanida de bolets macerats i encenalls de pernil d’aglà o el xató de Martorell.

Fan grans arrossos, com el caldós amb llamàntol, la paella a la marinera o la d’arròs negre. Dels plats de peix, destaquen el morro de bacallà a la llauna amb cigrons i botifarra negra, el llenguado amb taronja i llagostins i el fricandó de rap amb ceps naturals. I, en la carn, filet de vedella amb porto i foie d’ànec natural, tripa de vedella picanteta i el capipota estofat amb fredolics. Menús diaris A més de la carta, estan disponible­s dos menús. El del dia, que per 14,70 euros permet escollir primer i segon plat entre més de mitja dotzena d’opcions per a cadascun, més postres i beguda, i l’anomenat Menú Sport, de 24 euros, amb dos plats a escollir més postres.

AQQUA

CARRER DE GELIDA, 53. MARTORELL (BARCELONA). TELÈFON: 937 743 531. HORARI: DE DILLUNS A DIUMENGE, DE 13 A 16 I DE 20 A 23H; ESMORZAR, DE 9 A 12H. TANCAT LES NITS DE DIUMENGE A DIMECRES. PREU MITJÀ: 35-45€.

 ??  ?? FOTOS: CLAUDIO VALDÉS
Camelia, Sonia, Jordi, Antonio, Abder, Manel i Roger, al local.
FOTOS: CLAUDIO VALDÉS Camelia, Sonia, Jordi, Antonio, Abder, Manel i Roger, al local.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain