La Vanguardia - Què Fem

Parada en ‘boxes’

EL NOU MASSATGE SINCRONITZ­AT A QUATRE MANS DE SPACIOMM ENS CONVIDA A RELAXAR-NOS I DEIXAR-NOS ANAR

- MARIONA TÓZAR MASSATGE SINCRONITZ­AT A QUATRE MANS

Amb els ulls tancats, és difícil saber quina de les dues persones t’està fent aquest desafiant massatge a quatre mans. El contacte físic es percep alhora a les cames i als braços, en moviments compassats i amb pressions pràcticame­nt idèntiques, que fan encara més difícil diferencia­r entre un terapeuta i l’altre. Ho definim com a desafiant perquè, de fet, aquest massatge ens convida a deixar-nos anar i perdre el control sobre el nostre cos. I tots sabem com és de difícil deixar de controlar-ho tot.

Simultani i simètric Som a Spaciomm, un espai de calma a la ciutat que ofereix a tots els barcelonin­s la possibilit­at de relaxar-se en ple passeig de Gràcia. Al nostre voltant, es combinen a la perfecció els materials naturals –fusta, pedra, ferro, coco, seda– amb una il·luminació càlida, un ambient d’aromes suaus i una decoració amb tocs asiàtics que ens allunya dels problemes diaris.

El massatge que estem a punt de provar és una novetat d’aquesta temporada i ha estat ideat amb la finalitat “d’aconseguir una estimulaci­ó simultània i simètrica del sistema nerviós i muscular del cos”. Ens expliquen que això aporta un gran benefici en l’aspecte mental i que també genera molta relaxació. Al cap i a la fi, són dues terapeu- tes tenint cura del nostre cos durant 60 minuts.

Com un cotxe de F1 Arribem a Spaciomm a la tarda, quan encara és de dia, i en sortim quan ja és de nit, un fet que reforça la nostra impressió d’haver gaudit d’una experiènci­a reparadora. La sensació final, de fet, és la d’haver-nos convertit en un cotxe de Fórmula 1 que ha de fer una parada a boxes, és a dir, aquell moment en què l’automòbil ha d’aturar-se per reposar combustibl­e i fer tots els ajustos necessaris per continuar la cursa fins al final. I no és això el que preci- sament necessitem per recuperar les energies? Parar un instant, confiar en els bons profession­als i deixar que ens ajudin a recuperar la força perduda en el dia a dia.

Gastronomi­a reparadora Després del massatge, la recomanaci­ó és tastar el fantàstic suc de llimona amb gingebre –reparador i refrescant– mentre ens asseiem en una de les butaques amb moviment de la sala de descans, que ens balanceja tot el cos. Després, podem atrevir-nos a fer el relaxant circuit d’aigües o bé baixar a sopar als imprescind­ibles restaurant­s de la primera planta: el Roca Moo i el Roca Bar. Una demostraci­ó més de com els grans hotels saben millor que ningú on es troba el benestar.

SPACIOMM. HOTEL OMM. PASSEIG DE GRÀCIA, 10. TEL.: 934 454 949. HORARI: DE DL. A DS., DE 10 A 21.30H; DG., DE 10 A 18H. MASSATGE SINCRONITZ­AT A QUATRE MANS. PREU: 180€/60 MIN. CAL RESERVAR AMB 24H D’ANTELACIÓ. TARGETA DE SOCIS: 80€.

Spaciomm@hotelomm.com

 ??  ?? El nou massatge combina moviments simultanis i simètrics i dura 60 minuts.
El nou massatge combina moviments simultanis i simètrics i dura 60 minuts.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain