La Vanguardia - Què Fem

Doble ració de guitarra

CORIOLÀ, PANTALEÓ I BIGOTT TENEN UNA CITA AL GUITAR BCN

- O. RODRÍGUEZ

Una altra setmana de cites imperdible­s de l’edició d’enguany del Festival Guitar BCN. Dies de música en directe que comencen avui amb la doble sessió protagonit­zada per Coriolà i Pantaleó, dos dels grups més rellevants del pop català actualment, i que culminaran dijous vinent amb l’actuació a la sala Bikini en què el saragossà Bigott presentarà el seu darrer treball,

(2016).

Coriolà & Pantaleó

formacions més rellevants del pop català actual. Tres anys després del seu elogiat primer disc, (2014), Coriolà reprenen la seva trajectòri­a amb Tremolor, treball que torna a evidenciar el seu talent per modelar superbes melodies folk pop d’essència americana.

Pantaleó també acaben de Entre l’indie pop i el folk psicodèlic juganer, declinació sonora embolcalla­da en un tel de surrealism­e que els relaciona amb altres saragossan­s il·lustres com El Niño Gusano, Tachenko i La Costa Brava, Borja Laudo és una de les ments més brillants del nostre cosmos musical. Extremadam­ent prolífic, el mes de setembre passat publicava el seu vuitè disc, My Friends Are Dead, àlbum que, juntament amb els moments més rellevants de les seves referèncie­s pretèrites, focalitzar­à el concert de Bigott dijous vinent a la sala Bikini dins de l’actual edició del Festival Guitar BCN.

CORIOLÀ & PANTALEÓ

ESTIL: INDIE POP, FOLK. LUZ DE GAS. MUNTANER, 246. HOSPITAL CLÍNIC (L5). DIVENDRES 21, 21H. PREU: 15€ PREU ÚNIC.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain