La Vanguardia - Què Fem

NENS

EL CICLE PETIT ROMEA PROPOSA UN VIATGE PEL MÓN DE L’ARTISTA EMPORDANÈS PROTAGONIT­ZAT PEL SALVI

- PILAR MAURELL EL PETIT DALÍ I EL CAMÍ... TEATRE ROMEA. CARRER DE L’HOSPITAL, 51 (CIUTAT VELLA). DATES I HORARI: DIUMENGE 4 I 11 DE FEBRER, A LES 12H. PREU: 15 EUROS. Teatrerome­a.cat

El petit Dalí i el camí cap als somnis és un espectacle musical que s’inspira en l’imaginari fantàstic de l’artista empordanès.

Dins del cicle Petit Romea, aquest mes de febrer, podeu veure a l’escenari del Raval l’espectacle El petit Dalí i el

camí cap als somnis. L’obra musical de la companyia Viu el Teatre està inspirada en l’imaginari fantàstic de l’artista empordanès i és una adaptació del conte El petit Dalí… i el camí cap als somnis, d’Anna Obiols i Subi.

Els actors Jaume Gómez, Rubén Ferrer, Cris Vidal, Xavier Flores, Joan Martínez i Toni Figuera us explicaran la màgica història d’un nen apassionat per dibuixar a la platja, un lloc immens on pot deixar volar tota la seva imaginació i crear grans mons fantàstics.

Les aventures d’en Salvi

Perquè el protagonis­ta d’El petit Dalí i el camí cap

als somnis és en Salvi, un petit geni nascut a Figueres, alegre i somiador, que un bon dia, mentre juga a la platja, es troba dins l’aigua una clau molt grossa i brillant. En Salvi vol saber d’on ha sortit i quina porta obre. Per això comença un llarg viatge durant el qual viu un munt d’aventures i coneix personatge­s singu- lars que l’ajuden a descobrir el misteri de la clau.

El petit Dalí i el camí cap

als somnis és un espectacle dirigit per Miquel Murga, per a nens i nenes a partir de 3 anys, ple de fantasia, humor, música, màgia i molta imaginació, que us transporta­rà al singular i divertit món de Salvador Dalí. Una manera molt divertida i didàctica perquè els infants coneguin la figura i l’obra del geni empordanès.

Homenatge al cinema

El mateix cicle Petit Romea continua al mes de març amb altres propostes, com per exemple Cinemúsica, per a nens i nenes de 0 a 4 anys. Es tracta d’un petit homenatge al cinema mut que combina interpreta­ció, música en directe i projeccion­s audiovisua­ls.

En aquest muntatge per a tota la família, escrit per Gisela Juanet i Berta Ros i dirigit per Dani Coma, recorrereu les escenes més emblemàtiq­ues i divertides del cinema mut, alhora que els més petits percebran sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment.

 ?? FOTO: JORDI BOIXAREU ?? En Salvi viu una aventura plena d’emocions al Petit Romea.
FOTO: JORDI BOIXAREU En Salvi viu una aventura plena d’emocions al Petit Romea.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain