La Vanguardia - Què Fem

agenda

-

UN PORQUET AMB IMAGINACIÓ

Al Poble Espanyol hi coneixereu un porquet molt curiós. El porquet que volia veure el món des de dalt és un espectacle d’ombres xineses que ens explica una història plena d’emocions, de poesia i de valors com la superació, la voluntat d’assolir reptes personals, el respecte, la comprensió i el bon tracte envers els animals. La companyia Animamundi Teatre ha creat la història d’aquest porquet que té el desig de volar i que, per complir el somni, decideix escapar-se de la granja i viure noves aventures. EL PORQUET QUE VOLIA… POBLE ESPANYOL. AV. FRANCESC FERRER I GUÀRDIA, 13 (SANTS-MONTJUÏC). DATES I HORARI: 4 DE FEBRER, 12.30H. PREU: INCLÒS AMB L’ENTRADA AL POBLE ESPANYOL.

• Poble-espanyol.com

L’HOME PANTALLA

A la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya hi ha Tian Gombau, que cada dia de funció es transforma en l’home pantalla per explorar les possibilit­ats que ofereix actualment la combinació de la tecnologia, les imatges, el so i el teatre gestual a l’hora d’estimular tots els nostres sentits. El protagonis­ta de Screen

Man viu en un univers particular on juga amb les imatges i les transforma per crear personatge­s com el Pomodoro, un petit ésser que comença sent una projecció per convertir-se en un titella real. SCREEN MAN. TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA. PLAÇA DE LES ARTS, 1 (EIXAMPLE). DATES I HORARI: FINS AL 4 DE FEBRER. DISSABTE, 17H I 18H, DIUMENGE, 11 I 12H. PREU: 12 EUROS. • Tnc.cat

DUES FADES BEN ESTRANYES

La Periquinel­a de la Vall d’Aran i l’Estuna de Porqueres són germanes i fades, però no ho saben. Volten per casa i s’avorreixen molt, no surten al bosc a jugar i passen les hores al sofà mirant la tele o jugant a la PlayStatio­n i endrapant menjar molt poc saludable. Però un dia tenen l’oportunita­t de conèixer el seu ídol, Lauro Vacarizo, un cantant de gran èxit. Per poder-lo conèixer han de guanyar un concurs de creació de l’ésser fantàstic més espatarran­t del planeta. Després de tot plegat, serà possible que treballin juntes per aconseguir-ho? ENCANTADES. TEATRE BESCANÓ. CARRER MAJOR, S/N. BESCANÓ. DATES I HORARI: 4 DE FEBRER, A LES 12H. PREU: 10 EUROS.

• Teatrebesc­ano.cat

UNA VISITA MOLT DOLÇA

Al Museu de la Xocolata de Barcelona hi podeu conèixer El

dolç món de la Xispeta de cacau. Es tracta d’una activitat per a nens i nenes de 3 a 6 anys per conèixer el museu de la mà de la Xispeta de Cacau, un follet vingut de Madagascar que ens endinsa en el món màgic de la xocolata. Amb la Xispeta coneixereu d’on ve el cacau, com és i com era antigament. I a més, fareu una passejada per les instal·lacions d’aquest museu de molta història, impulsat pel Gremi de Pastisseri­a de Barcelona i ubicat a l’antic convent de Sant Agustí. EL DOLÇ MÓN DE LA XISPETA… MUSEU DE LA XOCOLATA. C/ COMERÇ, 36 (CIUTAT VELLA). DATES I HORARI: 4 DE FEBRER, 10H. PREU: 8,5 EUROS PER NEN. CAL FER RESERVA PRÈVIA.

• Museuxocol­ata.cat

GÒSPEL PER A PETITS

A l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, podeu escoltar aquest dissabte a la tarda cinc joves cantants de la formació musical DreamKids que fan autèntics malabars amb les seves veus. Gospel for Kids és un concert poc convencion­al, per a nens i nenes a partir de 4 anys, pensat per trencar amb els estereotip­s que envolten la música gòspel. Perquè l’espectacle Gospel for Kids vol demostrar que els sons negres poder arribar a estar plens de colors. Un concert que segur que sorprendrà grans i petits. GOSPEL FOR KIDS. AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS. PL. JOSEP PRENAFETA, S/N. LLEIDA. DATES I HORARI: 3 DE FEBRER A LES 18.30H. PREU: 8 EUROS.

• Auditorien­ricgranado­s.cat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain