La Vanguardia - Què Fem

Cultura per a tots els gustos

ELS CENTRES CÍVICS I EQUIPAMENT­S CULTURALS DE LA CIUTAT ACULLEN ESPECTACLE­S PER A TOTS ELS PÚBLICS

- FOTO: GASPAR MORER

Teatre, circ, audiovisua­ls, música… Els centres cívics i altres equipament­s de la ciutat us esperen aquests dies amb activitats culturals per a tothom. En fem un recull.

Districte cultural

Avui, dins el cicle Barcelona Districte Cultural, el circuit d’arts escèniques i audiovisua­ls dels barris de Barcelona, es fa l’espectacle familiar

de la banda The Penguins. Recuperen cançons tradiciona­ls adreçades als petits, des de fins a

i les versionen amb ritmes jamaicans, a les 18 hores, al CC Barcelonet­a.

De fet, són molts els espectacle­s gratuïts que s’emmarquen en aquest cicle i a què podeu assistir entre avui i demà. Entre ells, Libèl·lula, espectacle de circ on el ca- maleònic Toti Toronell interpreta tots els personatge­s de l’obra (CC Joan Oliver-Pere Quart. 16/2, 18 hores); l’espectacle de dansa Zaquizamí, de la companyia Roberto G. Alonso, pensada per als més petits però que també desperta els records d’infantesa dels grans (CC Baró de Viver. 16/2, 19 ho- res) o l’espectacle de circ El lado oscuro de las flores, de Bubble, que investiga sobre el costat més fosc dels humans (Auditori Sant Martí. 16/2, 20 hores).

Destaca també els concerts de Yacine & The Oriental Groove (CC Albareda. 16/2, 21 hores), i Anita Zengeza (CC Zona Nord. 16/2, 21 hores).

Avui no us perdeu l’espectacle Abans que arribi l’alemany, de la companyia En Blanc (CC Urgell. 16/2, 20 ho- res). Una reflexió sobre l’Alzheimer de la mà dels actors Muntsa Alcañiz i Pedro Mas. Podreu tornar a veure aquest espectacle més endavant al CC Casinet d’Hostafranc­s (22/2, 20 hores).

Cinema i música

I preneu nota de l’activitat

que organitza el CC La Sagrera (23/2, 19 hores), i que, gràcies a les sonoritats jazz d’una formació integrada per un quartet de corda clàssica i una guitarra elèctrica, proposa un recorregut per algunes de les bandes sonores de cinema més destacades de tots els temps.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain