La Vanguardia - Què Fem

Els Estopa sonen al Victòria

MAYUMANA TORNA AMB UN ESPECTACLE BASAT EN LA MÚSICA DELS GERMANS DE CORNELLÀ

- P. MAURELL FOTO: JAVIER NAVAL

Mayumana torna a Barcelona amb el seu nou espectacle

amb la música d’Estopa com a banda sonora i la història dels de Cornellà com a fil narratiu. Aquest grup de percussió, música i dansa, que en els darrers anys ja han vist més de 8 milions d’espectador­s, arriba al Teatre Vic- tòria amb un xou pensat per a tota la família, ple d’energia i molt de ritme on els intèrprets canten, ballen i toquen tots els instrument­s.

Dirigit per la parella Boaz Berman i Geri Berman,

és una coproducci­ó de Mayumana i SOM Produce, que ja ha produït altres espectacle­s d’èxit com

i

Dalt de l’escenari, podreu seguir una història d’amor per la música, construïda a partir de les cançons d’Estopa, amb temes tan coneguts dels de Cornellà com

es trenquen els límits artístics i s’entra en un territori inexplorat amb un ritme trepidant, coordinaci­ó i música.

Ai Clarinets i molt més El creador de Mayumana, Boaz Berman, no va poder resistir-se a la màgia dels germans Muñoz, que van tancar la seva gira

al Palau Sant Jordi l’octubre del 2016, i va triar la seva música per crear aquest nou espectacle. Perquè a la família Muñoz puja a l’escenari i torna als bars on va començar tot.

El 1996, Eylon Nuphar i Boaz Berman compartien una manera de concebre els espectacle­s i van començar a treballar en un soterrani de Tel-Aviv. Sabien que Mayumana havia de ser diferent de la resta de grups, que els músics havien de ballar i els ballarins, cantar, actuar i saber tocar instrument­s. El projecte va tenir èxit i els Mayumana han actuat en ciutats de tot el món com Nova York, Milà, Amsterdam, Düsseldorf, París, Viena i Berlín.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain