La Vanguardia - Què Fem

La ginebra més dolça

CHRISTIAN ESCRIBÀ CREA LA COL·LECCIÓ DE PETIT FOURS BOMBAY SAPPHIRE ESSENCES

- ADRIÀ PUÉRTOLAS

Trepitjant com sempre el límit entre la pastisseri­a i la creació artística, el pastisser Christian Escribà torna a explorar nous universos gastronòmi­cs. Ara, amb la ginebra. El declarat millor pastisser del país per l’Acadèmia Espanyola de Gastronomi­a presenta Bombay Sapphire Essences, una avantguard­ista línia de petit fours en col·laboració amb la ginebra Bombay Sapphire. Amb noms que evoquen de forma suggeridor­a l’univers d’aquesta beguda, el pastisser ha creat sis dolços inspirats en els botànics presents en la fórmula de Bombay Sapphire. El resultat és una delicada combinació entre textures i sabors, on l’esperit de la ginebra hi és molt present. Les creacions

Entre les elaboracio­ns tro- bem la Llaminadur­a de Dry Martini, que combina una gelatina de fruita amb una altra feta a partir d’una reducció de Bombay Sapphire.

El ventall de sabors de la proposta també s’apropa a ingredient­s com la xocolata, els cítrics i la fruita seca. És el cas del Bombó Llavi Blau, que combina xocolata blanca i vainilla bourbon amb un gelée de gerds. O el Bombó Cítric Llimona, que fusiona xocolata blanca amb el toc cítric del gelée de llimona. O, fins i tot, el Florentí, fet d’ametlla caramel·litzada i xocolata negra. Un plaer subtil per a paladars exigents amb una estètica impecable. També en bars

Els dolços de la col·lecció estan pensats per acompanyar la ginebra, amb la intenció de potenciar i fer experiment­ar de manera diferent els sabors d’aquesta beguda. És per això que Bombay Saphire Essences es podrà gaudir en diversos bars i locals repartits per tota Espanya, més enllà dels establimen­ts de pastisseri­es Escribà que hi ha a la ciutat. A Barcelona, els propers locals que se sumen a la iniciativa són Feroz (C/Tuset 27. 14/6 de 21:30 a 1:30h) i Tibu-Ron Beach Club (Ribera de Sant Pere, 15. Castelldef­ells. 30/6, de 15 a 19h).

PASTISSERI­A ESCRIBÀ

GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 546 (TEL.: 93 454 75 35); RAMBLA DE LES FLORS, 83 (TEL.: 93 301 60 27); CC L’ILLA DIAGONAL PLANTA -1 (TEL.: 93 454 69 12). HORARI: DE DILLUNS A DIUMENGE, DE 8.30 A 21:30H.

Escriba.es Bombaysapp­hire.com

• •

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain