La Vanguardia - Què Fem

Nous camins per explorar

-

Cervezas Alhambra creu que la vida només es gaudeix plenament quan anem sense presses. Per això, ens convida a aturar-nos un moment perquè, quan parem, el temps s’expandeix per enaltir tots els sentits.

Fidel a la seva filosofia Parar més. Sentir més, la marca vol promoure un estil de vida que anima a parar i prendre el temps necessari per tal de poder gaudir de tots els detalls. Mirar, escoltar, tocar, olorar i assaborir tots els moments. Per això, Cervezas Alhambra aposta pels millors talents, valorant la reinterpre­tació de la tradició, els processos creatius i la dedicació. El resultat són creacions úniques que connecten amb els sentits i que, més que explicar-se, senten.

Amb la Barcelona Design Week

Cervezas Alhambra participa activament a la Barcelona Design Week, a través de tres activitats que conviden els assistents a experiment­ar la filosofia de la marca:

Exposició La rebel·lió dels objectes. Una obra creada per Societat O que mostra allò que normalment no es veu al darrere d’una barra de cerveses. Aquesta barra serà funcional i servirà Cervezas Alhambra als visitants. Dissabte 9 de juny, a les 18h, a l’Hangar (Emília Coranty, 16).

TastaDisse­ny - Festival de Gastronomi­a i Disseny. Quatre tastos de cervesa que tindran lloc el diumenge 10 de juny, entre les 11 i les 20 hores, al DHUB.

Exposició d’obres fetes a partir d’ampolles de Cervezas Alhambra. Aquestes obres es converteix­en en un photocall i tot aquell que pugi una foto a Instagram amb el hashtag #BDWAlhambr­a podrà emportar-se la seva foto impresa. Diumenge 10 de juny, d’11 a 20h, al DHUB.

La col·laboració amb la Barcelona Design Week obre nous camins per explorar binomis tan interessan­ts com innovació i tradició, concepte i tècnica o art i artesania. També té molt a veure amb la recuperaci­ó d’un saber fer reinterpre­tat en clau contemporà­nia, amb uns atributs -la dedicació, la cura, el tempsque estan a l’ADN de Cervezas Alhambra.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain