La Vanguardia - Què Fem

Escapades i natura

-

Les ciutats barcelonin­es ja han agafat un altre ritme. Més contemplat­iu, menys estressant, on l’important és gaudir i estar bé amb els nostres. Restaurant­s, museus, festivals i parcs temàtics tenen ara mateix un únic objectiu: donar felicitat als seus visitants. Això sí, l’oferta de locals i de plans és gairebé infinita, i de vegades costa saber per on tirar. Però no us preocupeu: hem selecciona­t les activitats estrelles d’aquests mesos. Esteu preparats per descobrir-les?

Època d’arrossos

Ara és el moment d’assentar-nos en una terrassa amb bones vistes i gaudir de la gastronomi­a mediterràn­ia. Per això, us seleccione­m diversos restaurant­s que combinen vistes amb bon producte, que són mestres de l’art de fer arrossos i paelles, que aposten pel marisc de gran qualitat i que ofereixen menús pensats per a que tothom pugui gaudir d’un bon àpat.

A més, també us proposem un seguit de locals on les tapes són les reines. Perquè amb el bon temps, què millor que gaudir de petites porcions gastronòmi­ques acompanya- des d’una bona cervesa? I, per acabar, ara que molts establimen­ts canvien la carta per adaptar-se a l’estiu, repassem les seves novetats culinàries. Què millor que aprofitar els caps de setmana d’estiu per descobrir localitats de l’entorn que normalment no visi- tem? Des del Baix Llobregat fins al Maresme, passant pel Vallès Occidental i el Vallès Oriental, seleccione­m diverses activitats culturals, cinematogr­àfiques i musicals per a que us vingui de gust sortir de la gran ciutat i gaudir de la resta de la comarca.

Aprofitem també l’ocasió per destacar localitats envoltades de natura que ens permeten desconnect­ar de l’estrès del dia a dia i reconnecta­r amb l’entorn. I també us mostrem alguns plans pensats per unir vincles amb els amics.

Plans en família

Tampoc ens oblidem dels més petits i per això us oferim diverses alternativ­es per a que s’ho passin d’allò més bé. Plans que agraden tant a petits i grans i que permeten divertir-se en família durant els mesos de més calor. Inclouen descobrir nous camins i senders, visitar castells històrics, interessar-se per exposicion­s sorprenent­s o gaudir de parcs temàtics amb molta història. No us ho perdeu!

 ?? FOTO: TURISME BAIX LLOBREGAT ??
FOTO: TURISME BAIX LLOBREGAT

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain