La Vanguardia - Què Fem

Arrosserie­s valenciane­s de referència a la ciutat

AMB SEU AL BARRI DE GRÀCIA I A LES CORTS, L’ARROSSERIA XÀTIVA OFEREIX PROPOSTES DELICIOSES I DE GRAN QUALITAT

- QUÈFEM

Més de 15 anys d’exitosa trajectòri­a avalen aquestes dues arrosserie­s situades als barris de Gràcia i Les Corts de Barcelona. La recent remodelaci­ó facilita un entorn més lluminós, ampli i confortabl­e per als clients que les visiten.

Mestres dels arrossos

La tradició originària de Xàtiva i el tracte familiar del personal se sumen a una inigualabl­e proposta de més de 25 especialit­ats d’arrossos i paelles, on destaca el llegendari arròs al forn, la paella o caldós de llamàntol, la paella parellada i el caldós de senyoret (tots dos sense closca), així com els clàssics arrossos de marisc, negre o valencià, o les més noves i especials propostes de ceba o de melós de cua de bou.

Tots els arrossos es poden degustar de forma individual i directamen­t de la paella amb cullera de fusta, com marquen els autèntics cànons valencians, a més d’estar cuinats amb aigua de mar.

Cura pels detalls

La gastronomi­a de L’Arros- seria Xàtiva es complement­a amb un ampli assortimen­t d’entrants, amanides, fregits, carns i peixos de primera qualitat, tots elaborats amb productes frescos i ecològics. Això els hi ha permès tenir una clientela assídua al llarg de tres lustres.

En la seva proposta culinària no podia faltar una àmplia carta de postres que combina receptes casolanes i d’autor, a més d’una interessan­t i acurada carta de vins.

Tots dos restaurant­s estan oberts els 365 dies de l’any, festius inclosos, en un horari de cuina ininterrom­puda que va des de la una del migdia fins a la mitjanit.

ARROSSERIA XÀTIVA LES CORTS

Bordeus, 35. Tel.: 933 226 531 i 637 858 894. xativacort­s@ grupxativa.com

• • ARROSSERIA XÀTIVA GRÀCIA

Torrent d’en vidalet, 26. Tel.: 932 848 502 i 670 811 767. xativagrac­ia@ grupxativa.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain