La Vanguardia - Què Fem

Un quart de segle amb les millors vistes del port

EL RESTAURANT BARNABIER PORTA 25 ANYS ESPECIALIT­ZAT EN ARROSSOS, PAELLES, MARISC I TAPES

- QUÈFEM

Situat sota la Torre Mafre del Port Olímpic, el restaurant Barnabier s’ubica en una situació privilegia­da al costat del mar, del passeig marítim, de les millors platges i d’una de les zones d’oci nocturn més concorregu­des de la Ciutat Comtal. Obert tots els dies de l’any, la seva cuina ininterrom­puda s’especialit­zada en arrossos, paelles i marisc, així com en una acurada selecció de tapes actuals i de tota la vida acompanyad­es d’una àmplia varietat de cerveses. Una carta infal·lible que s’adapta a tots els paladars i a totes les situacions i que enguany està de celebració. Per això, ara podeu participar en un sorteig per a guanyar un menú dels 25 anys.

Menú de celebració

Aquest menú dels 25 anys inclou deliciosos entrants com ara ostres, cloïsses i petxines variades a la planxa. De segon, us proposen un arròs caldós de llamàntol gallec, intens i gustós, que encara és més deliciós gràcies a les vistes sobre el mar que l’acompanyen. Per acabar el menú, un carpaccio de pinya amb crema catalana i fruits vermells posen el toc dolç de les postres. Tot, servit amb vi Albariño, cava i aigua, en una proposta valorada en 45 euros per persona.

Arrossos i tapes

La gastronomi­a mediterràn­ia és la clara protagonis­ta de la carta, que inclou peixos i mariscs del dia i també productes frescos de primera qualitat i de temporada. Els arrossos mereixen una menció especial, ja que hi podreu degustar paelles de marisc, de bacallà, de llamàntol, de l’horta, de senyoret... Una menció especial mereix el seu arròs negre amb sèpia i el caldós de marisc o de llamàntol. Però si preferiu fer un pica-pica més lleuger, la millor opció és decantar-se per la gran i acurada selecció de tapes amb cervesa de qualitat. Entre elles, trobem opcions de tota la vida com seitons fregits, musclos farcits, sípia a la planxa o calamars a la romana, o bé altres opcions com el llagostí cruixent amb galeta de parmesà, el cruixent de patata o els escamarlan­s saltejats amb allets, per citar només algunes de les opcions. També tenen una secció especial de tàrtars: de salmó, de bacallà, de gamba, pinya i chilly sweet, entre d’altres. Una bona opció per tastar aquestes elaboracio­ns és triar el menú de tapes per a dues persones.

Vistes al mar

El restaurant combina colors càlids i fusta i es divideix en dos salons, amb una barra extensa plena de tapes i pinxos. Fora, la gran terrassa amb vistes sobre el port ens permet relaxar-nos mentre gaudim de la millor gastronomi­a.

RESTAURANT BARNABIER

Marina 16. Tel: 932 210 212 • Barnabier.com

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain