La Vanguardia - Què Fem

Els ingredient­s més premium a la nova carta d’estiu

LA NOVA CARTA DE TEMPORADA D’UDON NOODLE BAR & RESTAURANT INCLOU CINC DELICIOSES NOVETATS

- QUÈFEM

Arrenca l’estiu i un dels senyals és l’arribada dels nous suggerimen­ts de temporada a la cadena d’UDON Noodle Bar & Restaurant. Cinc novetats que introdueix­en una nova versió d’alguns dels plats més populars del sector gastronòmi­c. Nous sabors i textures que, combinades amb la tècnica i ingredient­s d’origen asiàtics, ofereixen al client habitual d’UDON una nova proposta fresca i original a combinar amb les diferents opcions de la carta primavera-estiu 2018.

La tonyina que s’exporta al Japó

Una de les grans novetats és l’arribada de la tonyina verme- lla del grup Balfegó a UDON. Un dels ingredient­s frescos amb més qualitat i reputació del món, producte estrella dels principals restaurant­s de Tokio o Nova York, en forma de tàrtar roll amb formatge cremós, alvocat, tàrtar de tomàquet i salsa teriyaki. També arriba a la cadena de restaurant­s l’ingredient de moda: la quinoa. UDON sorprendrà els seus clients amb una amanida verda amb quinoa, alvocat, daus de salmó, tomàquet cherry, cogombre, ceba cruixent i salsa kimuchi no moto (semi-picant).

Els noodles tampoc hi podien faltar. UDON presentarà dos principals d’inspiració tailan- desa: Bajiru UDON, amb salsa pesto i llet de coco; i Chicken Pad Thai, una nova versió d’un dels clàssics de la carta.

La novetat a la carta de postres tampoc deixarà indiferent ningú i es que UDON s’atreveix a interpreta­r un dels clàssics de l’estiu: el sandwich gelat, amb recepta pròpia de xocolata i té verd matcha.

A les Illes Balears

L’expansió d’UDON segueix imparable aquest 2018. La cadena acaba d’obrir el seu restaurant número 50 a Lisboa, coincidint amb la primera obertura internacio­nal al país veí de la mà d’un dels grups lu- sitans més importants de restauraci­ó, que preveu expandir la marca a Portugal en els propers anys. A més, UDON acaba d’ampliar la seva presència amb un quart restaurant a Mallorca, al nou centre comercial del grup Melià a la zona de Magaluf. Amb més de 700 treballado­rs, l’objectiu és arribar l’any 2020 als 100 restaurant­s al llarg d’Espanya i no es descarta ampliar la presència internacio­nal.

Premi a la fidelitat

Amb més de 40.000 usuaris registrats, el nou programa de fidelitzac­ió d’UDON, Noodles & Fun Club, permet als clients que estiguin registrats, tant al web UDON.com com a l’app, acumular UDON€S amb cada consumició de carta a UDON o a les comandes online, i bescanviar el saldo acumulat per euros de descompte en futures visites. A més, si es consumeix un Menú Midday, els usuaris podran sumar UDON Stamps o segells virtuals i obtenir menús gratuïts. D’aquesta manera, UDON vol premiar el client fidel que no només consumeix als restaurant­s amb regularita­t, sinó que també fa comandes a domicili, els segueix a les xarxes socials o convida a amics seus perquè s’uneixin al N&F Club.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain