La Vanguardia - Què Fem

Un estiu d’aventures, a un salt de Barcelona!

ESPORTS D’AIGUA, PLATGES DE SORRA FINA I FESTIVALS PER GAUDIR DE L’ESTIU AL BAIX LLOBREGAT

-

Al Baix Llobregat us espera un estiu ple d’activitats per gaudir del bon temps a prop de casa. Descobrire­u un territori amb originals propostes per exprimir al màxim el temps lliure i d’oci.

Platges d’allò més naturals

No sortim de l’aigua però, en aquesta ocasió, és per nedar i refrescar-nos en el preciós litoral de platges de sorra fina de la comarca. Platges per a tots els gustos, des de les més naturals fins a les més equipades. Són les platges del Prat, Viladecans, Gavà i Castelldef­els, que a més de tenir valor natural perquè conserven comunitats vegetals i animals pròpies, estan equipades amb els millors serveis per a gaudir del mar, i disposen d’una bona infraestru­ctura d’allojament­s, restaurant­s, beach clubs i xiringuito­s. Passejar pel passeig Marítim, practicar activitats aquàtiques, prendre el sol, menjar en restaurant­s a peu de platja...

Els més frescos

Si teniu calor, no dubteu en visitar les Coves de Montserrat de Collbató, un extraordin­ari llegat natural de milers d’anys i un món subterrani replet d’estalactit­es i estalagmit­es. També baixareu la temperatur­a a les Termes Romanes de Sant Boi, els banys privats més ben conservats de Catalunya, construïts a finals del segle II dC; i al Parc Arqueològi­c Mines de Gavà, on descobrire­u com vivien i què feien els nostres avantpassa­ts fa 6.000 anys. Una bona experiènci­a per realitzar en família, en un jaciment únic a Europa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain