La Vanguardia - Què Fem

L’afterwork es fa al carrer Enric Granados

LA COCTELERIA BALA DEL RESTAURANT ALBA I MORITZ US CONVIDEN A ACABAR LA JORNADA AMB CERVESA I TAPA

-

Al carrer Enric Granados fan un dels millors afterworks de Barcelona. En una acollidora cocteleria que us transporta­rà a l’època del cinema negre dels anys cinquanta, amb butaques de cuir i sofàs d’estil Chester, us proposen l’Afterwork Gastronòmi­c by Alba Granados & Moritz. A partir de les 18.30 hores podeu pujar al primer pis del restaurant i gaudir a la cocteleria Bala d’una Moritz ben fresca i una tapa de franc, elaborada pel xef de la casa, Víctor Lema. Cuina casolana modernitza­da Sigui a la gran sala d’ambientaci­ó clàssica, decorada amb cuir i fusta, o als fantàstics balcons amb vistes, al Bala hi trobareu un espai per repassar la jornada amb els companys de la feina o relaxar-vos fent una Moritz. A més, al primer pis hi ha un reservat de capacitat fins a 20 persones per si us ve de gust estar encara més tranquils.

A la cocteleria Bala podreu tastar els nous platets de Víctor Lema, un xef que treballa amb els ingredient­s més frescos i de proximitat i amb verdures amb segell biodinàmic, que garanteix que no s’ha utilitzat cap tipus de compost químic en el seu cultiu. Perquè a l’Alba hi trobareu una cuina tradiciona­l amb elements renovats i plena de creativita­t.

A les dues grans barres de marbre que hi ha a l’entrada del local i a la planta superior, on està situada la cocteleria, ja hi trobareu algunes de les temptacion­s gastronòmi­ques que ha creat el xef.

Unes temptacion­s a què no us podreu resistir a partir de les 18.30 hores a l’afterwork. A més, si després voleu continuar gaudint dels plats que ofereix la carta del local, a la planta baixa, l’Alba Granados té una àmplia sala d’inspiració novaiorque­sa. La cuina del local, sigui les tapes o els plats de la carta, ofereix tot el coneixemen­t acumulat de tres generacion­s de cuineres que han heretat els secrets de la cuina tradiciona­l catalana. Una filosofia gastronòmi­ca que ara segueix i modernitza el xef Víctor Lema. Amb encant

I tot plegat per passar una estona ben relaxada en un dels locals amb més encant d’Enric Granados. Un espai ideal per acomiadar el dia laboral, envoltats de les millors propostes del Restaurant Alba Granados i de la seva cocteleria Bala.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain