La Vanguardia - Què Fem

PALO MARKET FEST

-

sessió dedicada a la música més discoteque­ra. Gastronomi­a i modal

I com que per ballar s’ha d’agafar forces, el festival proposa una oferta gastronòmi­ca gurmet amb més de 20 food trucks. Podreu tastar la pastisseri­a a l’estil 100 per cent americà de Petit Pastis, les empanades de Muns, cuinades al forn sense oli, els entrepans artesans de La Porca o les delicioses especialit­ats de La Antigua de México i La Internacio­nal, entre molts altres sabors d’arreu del món.

El Palo Market Fest no s’oblida de la moda i l’artesania. Per això reuneix 120 dissenyado­rs i artesans que us mostraran les seves creacions i que promouen valors com el comerç just i responsabl­e i el respecte pel medi ambient.

Sant Joan també es gaudeix en família. Per això el Palo Market Fest proposa un seguit de tallers per a nens i nenes a càrrec de l’artista Guerrero Projects. A més, Llibert Fortuny hi posarà la nota musical amb un projecte pensat per introduir els infants en el món de la música analògica i electrònic­a. Perquè el Sant Joan al Palo Market Fest és molt més que una revetlla. PORT DEL FÒRUM. C/ DE LA PAU, 12. SANT ADRIÀ DE BESÒS. HORARI: 23/6, DE 13 A 3H; DIUMENGE 24/6, DE 13 A 23H. VENDA A TAQUILLA: SANT JOAN WEEKEND + REVETLLA FINS A LES 3H. 23/6, 5€ D’1 A 20H; 23/6, 12€ DE 13 A 3H; 24/6, 5€ DE 13 A 23H. VENDA EN LÍNIA: OFERTA ABONAMENT 9€. LIMITADA A LES PRIMERES 1.000 ENTRADES. • Paloaltoma­rket.com

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain