La Vanguardia - Què Fem

Ringo i les seves estrelles

EL CARISMÀTIC BATERIA DELS BEATLES ACTUA AQUEST DIMARTS AL PALAU SANT JORDI

- ORIOL RODRÍGUEZ

Als seus 77 anys, l’entranyabl­e bateria dels Beatles ha reunit la seva All Starr Band per llançar-se de nou a la carretera. Emmarcat dins de la gira de presentaci­ó del seu darrer treball d’estudi, Give More Love (2017), el concert de dimarts al Sant Jordi Club és la primera actuació de Ringo Starr a Barcelona des de la històrica visita a la capital catalana de la banda més important de la història del pop el 3 de juliol del 1965.

Un viatge sentimenta­l

Takes Time (1992), Choose Love (2005), Postcards from Paradise (2015) i el darrer Give More Love (2017), disc que l’ha empès a tornar a sortir de gira.

La constel·lació Starr

Ringo Starr arriba al Palau Sant Jordi acompanyat de la seva All Starr Band. Aquesta banda de superestre­lles va ser una ocurrència de David Fishof, un exitós agent esportiu i reputat promotor musical. La idea, que va començar a prendre forma el 1989, era reunir Ringo Starr amb una banda de suport formada per noms rellevants en la història del rock i del pop. Des d’aleshores han format part d’aquest peculiar i particular firmament musical astres tan rutilants com Dr. John, Todd Rundgren, Peter Frampton, Joe Walsh (Eagles), Nils Lofgren (Bruce Springstee­n), John Entwistle (The Who), Jack Bruce (Cream), Ian Hunter (Mott the Hoople), Rod Argent (The Zombies)…

UNA VITAMINADA VERSIÓ DEL MATCHBOX DE CARL PERKINS OBRIRÀ LES MÉS DE DUES HORES D’ESPECTACLE

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain