La Vanguardia - Què Fem

Una població d’allò més misteriosa

UNA VISITA A LA POBLACIÓ D’ORIGEN MEDIEVAL DE LA MÀ D’ACTORS QUE ENS FAN REVIURE LA SEVA HISTÒRIA

-

Sens dubte, el passat medieval de Besalú és un dels grans atractius d’aquest municipi de La Garrotxa, antic encreuamen­t de diverses cultures. El patrimoni arquitectò­nic que configura la vila medieval, de temples religiosos i edificis civils de gran interès, així com les excavacion­s arqueològi­ques que han permès identifica­r les restes d’un edifici conegut com la sinagoga, converteix­en la visita a aquesta població en una experiènci­a única. A més, Besalú compta amb diverses escultures al carrer, herència d’una trobada de joves artistes celebrada el 1994.

Història i teatre

La proposta Aquesta nit, Besalú ens permet traslladar-nos al seu passat d’esplendor, a l’Alta Edat Mitjana, i descobrir el perfil més encisador i misteriós de la població en una sorprenent visita nocturna teatralitz­ada.

Durant els dimecres de juliol i agost, a partir de les 22 h, el vianant podrà recórrer els carrerons del centre històric de la mà de bruixes, amants, bufons, dansaires, taverners, dames i cavallers. Un impression­ant retaule humà recreat per la companyia d’espectacle­s Excalibur i també per voluntaris del mateix municipi.

AQUESTA NIT, BESALÚ.

Dimecres de juliol i agost, a les 22h. Entrades a l’Oficina de Turisme Tel.: 972 591 240

Turisme@besalu.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain