La Vanguardia - Què Fem

MÉS CONCERTS

-

El Festival de Peralada és el punt de sortida de l’espectacle que reuneix dos dels més grans talents de la nostra escena musical, la cantant Sílvia Pérez Cruz, autora d’obres tan exquisides com 11 de novembre (2012) i Vestida de nit (2017), i el pianista de jazz Marco Mezquida. Un duet fins ara inèdit que interpreta­rà temes d’Alfonso Vilallonga i clàssics de la cançó francesa. Diuen que la seva serà una aventura d’una sola nit, la del dijous 9 d’agost a l’Auditori Parc del Castell (a les 22h), però estem convençuts que tindrà un llarg recorregut.

El dissabte 11 d’agost a l’Auditori Parc del Castell (a partir de les 22h), el Festival de Peralada rep la visita d’un dels millors guitarrist­es de tots els temps: Carlos Santana. Mestre en la fusió de rock, latin, blues i afro, a Peralada, aquesta llegenda de les sis cordes recuperarà tota la seva nòmina d’èxits, llista de títols imprescind­ibles com Soul Sacrifice, Corazón espinado, Smooth, Samba pa ti, Oye como va.

Aquest 2018 l’Estiu Musical del Festival de Peralada tanca la programaci­ó el dimecres 15 d’agost (Auditori Parc del Castell, a les 22h) convidant unes icones del R&B, el soul, el funk i el disco com són Kool & The Gang. En actiu des del 1965, els nord-americans marcaran els últims compassos del festival empordanès fent esclatar tota la seva artilleria de ritmes infeccioso­s, matèria primera de clàssics perennes Get Down on It, Jungle Boogie

Celebratio­n.

oFESTIVAL DE PERALADA

ESTIL: DIVERSOS ESTILS. CASTELL DE PERALADA. CARRER DEL CASTELL, S/N. PERALADA. DEL DIJOUS 5 DE JULIOL AL DIVENDRES 17 D’AGOST. PREU: SEGONS EL CONCERT. 10% DE DTE.

Entradasde­vanguardia.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain