La Vanguardia - Què Fem

Música i oci

-

obre tot l’any com a restaurant, es troba al primer pis amb vistes inspirador­es i una carta on els protagonis­tes són els arrossos, originals plats marítims com la daurada en adob i altres de clàssics que sempre ens agrada trobar a la carta, com musclos i unes croquetes de calamarset­s.

Una aposta d’enguany és l’original bocateria, pensada per als que obren gana ve- ient un concert a la terrassa. Hi destaca el roll ribs de costella barbacoa, que combina un delicat brioix amb el sabor intens de la carn. La carta de piscina, ideal si no voleu sortir del bany de sol, o una carta sense horaris que permet fer un mos a qualsevol moment són altres novetats.

Si és obvi que es pot anar amb amics, també les famílies amb nens i nenes troben el seu espai al Beach Kids Club, un esplai infantil dedicat al món del mar.

I, per complement­ar aquesta cuidada oferta, també trobareu un servei de còctels de primera que ha desencaden­at en una escola de cocteleria per aquest hivern, dirigida pel mestre cocteler Pier Tordella. A banda de la programaci­ó de concerts per a tots els públics, també trobareu diferents espectacle­s i un cicle de concerts de petit format, totes les nits de divendres i dissabte, a la terrassa. A més, gaudint de l’exhibició natural de la posta de sol, els diumenges es celebren petites actuacions de música, hi ha monòlegs els dimecres i, tots els dijous, es convida a artistes musicals a variar el seu format habitual en petites actuacions, com si fos una Festa Major.

D’altra banda, els caps de setmana a la nit, la sala es converteix en una discoteca a cel obert on moltes nits obre la sessió un live show d’un artista del moment, com Dellafuent­e, Danny Romero o Natos & Waor, pensat per a un públic més jove, compartint cartell amb espais per a una audiència més adulta on la música dels 80 és la gran protagonis­ta. Us recomanem que hi aneu a passar un dia i descobriu la màgia del lloc.

LA DAURADA

PLAÇA DEL TRAJO DE GARBÍ, S/N. VILANOVA I LA GELTRÚ. TEL: 938 159 820 HORARIS: OBERT TOTS ELS DIES, DE 12 A 2H; DIVENDRES I DISSABTE, FINS LES 5 I 6H, RESPECTIVA­MENT.

Ladauradab­eachclub.com

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain