La Vanguardia - Què Fem

Barcelona s’omple de música

TROBAREU CONCERTS ALS PARCS I JARDINS, A TOCAR DEL MAR I AL CASTELL DE MONTJUÏC

-

No teniu excusa per quedar-vos a casa. Barcelona proposa activitats musicals per a tots els gustos i, el més important, a l’aire lliure. Com el cicle Música als Parcs, que, fins a final d’agost, ofereix cada vespre concerts gratuïts de música clàssica i jazz, amb formacions de joves intèrprets, en diferents parcs i espais verds de la ciutat. Avui, Blai Mañer actua als Jardins de la Tamarita, mentre que Anna Farrés i Iris Mañà ho fan dilluns als Jardins del Turó del Putxet (21h).

Per als llops de mar

Demà, al passeig de Joan de Borbó, es fa la 33a Gran Trobada d’Havaneres Barcelona Cara al Mar, amb els grups Barca de Mitjana, Xarxa, Ultramar i Mar Endins. Hi sonaran noves havaneres i clàssics com La bella Lola, i tot, regat amb rom cremat (21.30h, 5€).

Sants-Montjuïc musical

El castell de Montjuïc també es deixa seduir per la música i acull una nova edició dels Vespres d’Estiu, els diumen- ges de juliol i d’agost, amb concerts gratuïts de bossa nova, jazz, pop, dixieland… Hi actuen grups com Sambala, The Melow Sound i The Lazy Lies (19h). Si no us voleu moure del districte, avui hi trobareu l’activitat Òpera al Comerç, en diversos establimen­ts de l’eix comercial La Marina (17.30h).

Flamenc i nous talents

A més, a Nou Barris, al pati de la seu del districte, organitzen el festival gratuït Flamencas de Barcelona, amb els espectacle­s de Mayte Martín i altres cantaores (30/6 i 1/7, 21h). I no us oblideu del Festival Talent, amb propostes de les noves generacion­s del Taller de Músics. Els concerts, una radiografi­a del futur de l’escena musical de la ciutat, són gratuïts i es fan a La [2] de l’Apolo (29 i al 30/6, 18h).

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain