La Vanguardia - Què Fem

El festival més dur de la ciutat

EL ROCKFEST APUJA ELS DECIBELS A PARTIR DE DIJOUS AL PARC DE CAN ZAM DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

- ORIOL RODRÍGUEZ

El RockFest posarà a prova els fonaments de Barcelona. A partir del dijous 5 i fins al dissabte 7, el Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet reuneix les més grans llegendes del rock dur. Un cartell a petar de lluminàrie­s del gènere encapçalat per noms com Kiss, Ozzy Osbourne, Scorpions i Judas Priest.

Banquet de guitarres esmolades

Consolidat com el festival per excel·lència a casa nostra quan ens referim al hardrock i etiquetes adjacents, torna un any més el Rock Fest. Així que cabelleres a l’aire i mans fent el senyal de les banyes. Igualant si no superant l’edició del 2017 passat, en què van participar ídols com Aerosmith, Alice Cooper, Deep Purple i Europe, si sou amants del gènere, la d’aquest any és una cita absolutame­nt imperdible. Un autèntic banquet de guitarres esmolades que comença dijous a Santa Coloma.

Kiss repassaran els seus hits maquillats al RockFest. sons brutals amb un cartell plagat d’històrics encapçalat per Kiss. Amb una formació constituïd­a per Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer i Tommy Thayer, els nord-americans repassaran tot el seu arsenal de hits ma- quillats durant la seva visita.

Ozzy Osbourne, actuant a Barcelona per primera vegada des del ja molt llunyà 1992; Scorpions, protagonit­zant un xou antològic on no faltaran clàssics del heavy com Blackout i Rock You Like a Hurricane, i Judas Priest, presentant el seu últim disc, Firepower (2018), completen la constel·lació d’estrelles metàl·liques del Rock Fest 2018.

La zona noble del programa es completa amb Helloween, Megadeth i Dimmu Borgir. I amb aquests, conformant una segona línia de luxe, Accept, Annihilato­r, Axel Rudi Pell, Dee Snider, Uriah Heep, Stratovari­us, Vixen, Stryper, Phil Cambell i Mago de Oz, entre molts d’altres.

ROCKFEST

ESTIL: HARD-ROCK, HEAVY. PARC DE CAN ZAM. SANTA COLOMA DE GRAMENET. SANTA COLOMA (L1), CAN ZAM (L9). DEL DIJOUS 5 AL DISSABTE 7, A PARTIR DE LES 13H. PREU: ABONAMENT TRES DIES, 186,50€. • Ticketmast­er.es

ESTRELLES COM KISS, OZZY OSBOURNE, SCORPIONS I JUDAS PRIEST ENCAPÇALEN EL CARTELL DE L’EDICIÓ D’ENGUANY DEL ROCKFEST

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain