La Vanguardia - Què Fem

De (bones) tapes al cor de Gràcia

EL CAFÈ DEL TEATRE PROPOSA EL SEU TIMBALET DE PARMIGIANA PER MARIDAR AMB UNA MORITZ BEN FREDA

-

A la cantonada dels carrers Torrijos i la Perla, al cor de Gràcia, hi ha el Cafè del Teatre, un local acollidor per prendre unes tapes i una Moritz ben fresca. Amb més de cinquanta anys d’història, el Cafè del Teatre barreja tradició i modernitat en un espai ple de detalls, com la pica dels tiradors de cervesa, una esplèndida peça de marbre blanc recuperada d’una peixateria del Raval. Com a casa

Al Cafè del Teatre us sentireu com als antics bars de Gràcia: taules de marbre blanc, cadires antigues de fusta i un gran mirall que amplia l’espai, sota el qual hi ha una gran taula de fusta ideal per a grups. Els fundadors són els responsabl­es de la decoració, i han escollit amb cura tots els detalls per fer de l’espai un lloc amb molta personalit­at, com la barra de fusta al fons, decorada amb palets, les taules de marbre i fusta, un aparador antic restaurat i una vetusta i misteriosa caixa forta de color negre i plena d’història que descansa darrere la barra. Gastronomi­a de nivell

Els propietari­s actuals han escollit una de les receptes més saboroses i conegudes del seu cafè, el timbalet de parmigiana, per maridar amb les Moritz, siguin de tirador o en ampolla. Una recepta casolana elaborada amb albergínia, to- màquet, mozzarella, parmesà i oli d’alfàbrega.

Altres propostes per picar inclouen el plat de tres varietats d’hummus, els formatges artesans, els nachos amb guacamole fet a casa, les trui- tes de diferents tipus –amb tant d’èxit que sempre s’acaben–, les mandonguil­letes amb tomàquet, el quiche o les empanades argentines d’espinacs, xampinyons, pollastre o carn picant.

També hi ha una àmplia selecció d’entrepans que serveixen amb el pa calent, com el noruec, amb salmó, guacamole, formatge cremós i enciam, que té molt d’èxit, una proposta perfecta per combinar també amb una Moritz molt freda.

Un servei impecable i una gran selecció de còctels de tota la vida, com el cosmopolit­an i el pisco sour, elaborats amb la recepta clàssica, arrodoneix­en l’oferta del local. Un lloc entranyabl­e amb una molt bona proposta gastronòmi­ca per combinar amb una Moritz.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain