La Vanguardia - Què Fem

Sardines i rumba per celebrar que és estiu

LA CASETA DEL MIGDIA US PROPOSA CADA DIMECRES UNA FESTA MAJOR AMB BONA MÚSICA I UNA SARDINADA

-

Quan arriba l’estiu, comença la temporada de sardines i rumba a Montjuïc. Perquè a La Caseta del Migdia tots els dimecres al vespre s’hi celebra una nit festiva per gaudir de l’estiu. Si pugeu al mirador del Migdia a partir de les 21 hores, hi trobareu música, bon rotllo i un suculent menú, a més d’unes vistes espectacul­ars del port de Barcelona. Menú d’estiu

La Caseta del Migdia proposa un menú compost de sardines acabades de pescar a la brasa, pa amb tomàquet i amanida de tota la vida, amb ceba, olives i un tomàquet que, de tan fresc, no passa ni pel mercat. I, de postres, síndria i meló per refrescar-vos. I tot plegat, regat amb una Moritz ben fresca.

Perquè Marc Ros ha decidit que els dimecres a la nit al seu local s’hi visqui una festa major, i per això, a més del menú gastronòmi­c, protagonit­zat per les millors sardines de la costa catalana, us convida a ballar al ritme de la rumba més tradiciona­l. Abans del sopar, el Jonathan, veu i guitarra nascut al barri de Gràcia, en Toni, un baix del carrer de la Cera, en Marc, veu i guitarra, i en Miguel, percussion­ista, us animaran amb els seus temes i els grans clàssics de la rumba catalana. Són els intèrprets del grup Rumbala i ells, també, seran els encarregat­s de fer-vos ballar després de l’àpat i fins a mitjanit.

Ja fa vuit anys que aquest local de Montjuïc ofereix rumbes i sardines durant les nits d’estiu, i la trobada té molts assidus que no volen perdre’s la festa, de manera que fareu bé de reservar lloc si voleu gaudir de la proposta de La Caseta del Migdia. Les taules llargues que instal·la en Marc a la seva terrassa privilegia­da i els bancs i els calaixos de Moritz per seure donen un toc informal a la trobada, un espai ideal per gaudir amb els amics d’una nit especial al cim de Barcelona i, sobretot, per conèixer gent i ballar plegats els ritmes rumbers de Rumbala. Hi ha res millor que una nit d’estiu entre setmana per celebrar que és festa major?

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain