La Vanguardia - Què Fem

Un refugi mediterran­i

L’ALTAFULLA MAR HOTEL ÉS UN ESTABLIMEN­T SALUDABLE QUE APOSTA PER LA MILLOR GASTRONOMI­A

-

Ubicat al tranquil poble d’Altafulla, i a tan sols 100 metres de la platja, l’Altafulla Mar Hotel s’erigeix com el nou referent vacacional de qualitat de la Costa Daurada. Amb 136 habitacion­s amb terrassa, grans espais comuns i un fresc jardí central en forma d’oasi amb 2 piscines exteriors, l’hotel és el nou refugi mediterran­i per a aquells que busquen unes vacances tranquil·les en un dels darrers pobles que cuiden l’essència de la calma i el benestar.

L’Altafulla Mar és la màxima expressió de la cultura mediterràn­ia, amb una cuina saludable basada en el millor de la nostra terra. És per això que l’hotel disposa de quatre propostes gastronòmi­ques diferencia­des en plena temporada: el Gastrobar 13/21, amb menú de migdia, platets creatius i vins en copes; l’Arena Buffet, per gaudir d’una àmplia varietat culinària; l’Aire Pool, amb cuina informal a peu de piscina, i, com a novetat, el Suko, un sushi bar amb servei de take-away al peu de la renovada i parcialmen­t de vianants Via Augusta.

L’hotel ha adoptat el caràcter d’establimen­t saludable, amb activitats esportives personalit­zades, un nou gimnàs, classes de ioga i zumba o el nou Running Day, on els amants d’aquest esport poden descobrir els racons més amagats del Baix Gaià.

Per acabar el dia, les nits de música en viu a la fresca de l’espai chill-out de la pis- cina són el punt de trobada dels amants de la millor música en directe. S’organitzen tots els vespres d’estiu i van acompanyad­es de la millor selecció de gins i còctels.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain