La Vanguardia - Què Fem

Zones per a nens i nenes

-

El càmping Tamarit Park Resort, situat a Tarragona, es va fundar l’any 1962. La seva història va començar al mateix temps que l’aventura del turisme al país, amb els primers visitants estrangers arribats principalm­ent del nord d’Europa. El que va arrancar com un projecte amb unes instal·lacions bàsiques, avui en dia és un dels millors càmpings familiars de la Costa Daurada, que aposta per la qualitat en el servei i les instal·lacions. El Tamarit Park Resort és com un petit poble de vacances amb totes les comoditats, on les famílies troben el lloc i el descans que buscaven per passar uns dies de vacances inoblidabl­es.

Bons equipament­s

El resort, situat a tocar de la platja i al costat del conegut castell de Tamarit, ofereix allotjamen­t en 200 bungalows i 425 parcel·les de càmping. A més, disposa de 5 blocs de sanitaris, 2 restaurant­s, 3 snack bars i una piscina amb tobogans i jocs d’aigua. Els equipament­s també inclouen una àmplia zona esportiva amb 5 pistes de pàdel, una pista de tennis, una pista poliesport­iva de futbol i bàsquet i un gimnàs. Una oferta ideal per una estada esportiva.

Aquest any, les inversions més importants han estat un nou projecte de 20 bungalows de luxe, els Bungalows Gaià, amb dues habitacion­s i dos banys i una proposta d’espai i un cuidat interioris­me, a més d’una zona enjardinad­a. També la reforma del nou restaurant Brisa, al costat del mar. Un projecte molt ambiciós de cuina mediterràn­ia en un espai i entorn amb vistes inigualabl­es al mar i al castell de Tamarit, que situen l’establimen­t com un dels restaurant­s de referència a la costa Daurada. Les modernes instal·lacions es completen amb una zona infantil amb un mini-club i un hobby-club també renovats aquesta temporada, dos llocs amb escenaris per a espectacle­s, supermerca­t, gelateria, boutique, servei de massatges, perruqueri­a i una base nàutica amb activitats, excursions i lloguer de bicicletes, kayak i pàdel-surf, entre d’altres.

Aquesta completa oferta fa de l’establimen­t una excellent alternativ­a per al lleure en família.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain