La Vanguardia - Què Fem

Nedar entre centenars de tonyines roges

A L’ATMELLA DE MAR PODREU SER ELS PROTAGONIS­TES D’UNA AVENTURA INOLVIDABL­E

- QUÈFEM

El Tuna Tour és molt més que una activitat de lleure: és una autèntica aventura on vosaltres sou els protagonis­tes, i on podreu observar a centenars de tonyines roges salvatges en el seu medi, mentre els hi doneu menjar i nedeu amb elles. L’experiènci­a comença al port de l’Ametlla de Mar, al Baix Ebre, a bord d’un modern catamarà. El paisatge litoral de la Costa Daurada i del Delta de l’Ebre ens acompanyar­à durant tot el viatge fins a arribar a les piscines de Tonyina Roja Balfegó, situades a 2,5 milles nàutiques (5 km) de la costa. Durant el trajecte, un vídeo, especialme­nt creat per aquest fi, ens introduirà en la història de la pesca i la comerciali­tzació d’aquesta popular espècie marina.

Una aventura sota l’aigua

Un cop el catamarà és amarrat a la piscina, un professi- onal de l’equip ens explicarà el procés, i també unes breus pautes de seguretat, de la que probableme­nt es convertirà en una de les millors aventures de les vostres vides. El Tuna Tour Snorkel us permetrà nedar entre centenars de tonyines roges del Mediterran­i. Quan el membre de la tripulació llenci peix blau des de la proa, de seguida veureu com les tonyines comencen a aparèixer. Després d’aquest primer contacte, us lliuraran la màscara i el tub d’snorkel perquè pugueu capbussar-vos i seguir l’evolució d’aquests peixos dins l’aigua. En la modalitat Tuna Tour Diving, us podreu submergir a 20 m de profundita­t durant uns 30 minuts i sentir la força de l’aigua que les tonyines desplacen en capturar la pressa al vostre costat.

Un record únic

Durant la tornada, a bord del catamarà, podreu assaborir un dels plaers gastronòmi­cs més apreciats del món amb una degustació de sashimi de tonyina roja Balfegó i una consumició. Al bar del catamarà podreu adquirir el pendrive exclusiu amb les imatges de la vostra experiènci­a. A l’arribada al port, no oblideu recollir la vostra fotografia gratuïta i personalit­zada a la botiga Tuna Tour. Més informació: Tel: 977 047 707 • Tuna-tour.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain