La Vanguardia - Què Fem

Modernisme amb descompte

LA CAMPANYA ESTIUEJA AL TEU MODERNISME VA DIRIGIDA ALS RESIDENTS A BARCELONA

-

Modernisme a meitat de preu? Doncs sí, perquè aquest estiu podreu gaudir d’un 50 per cent de descompte en el preu d’accés als millors edificis, museus i activitats del modernisme de la ciutat gràcies a la campanya Estiueja al Teu Modernisme, que enguany celebra la seva 7a edició amb l’objectiu que puguem descobrir el propi patrimoni arquitectò­nic, artístic i cultural.

Parades indispensa­bles

En aquesta edició, 25 monuments i museus de la Ruta del Modernisme s’adhereixen a la campanya. No hi falten edificis emblemàtic­s del genial Antoni Gaudí, com la Pedrera, el Palau Güell, la Casa Batlló i la Torre Bellesguar­d. També podreu fer visites amb descompte a la Casa de les Punxes, un palauet urbà modernista d’inspiració medieval dissenyat per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch. El mataroní també va ser l’artífex de l’antiga fàbrica tèxtil Casaramona, avui seu del CaixaForum Barcelona. Aquest és un dels museus, juntament amb la Fundació Antoni Tàpies, el Museu Nacional de Catalunya, el Museu del Modernisme de Barcelona i el CosmoCaixa, instal·lat en un edifici modernista de Josep Domènech i Estapà, que participen en la campanya. Sense oblidar la Fundació Mapfre, que està situada a la Casa Garriga i Nogués, dissenyada per l’arquitecte Enric Sagnier. Enguany s’han afegit a la iniciativa quatre espais: la Casa Vicens, la Casa Thomas, la Casa Felip i el Palau Macaia.

Com accedir-hi

Els descomptes són vàlids per als residents a Barcelona, que, un cop inscrits al web de la campanya, rebran per correu electrònic els vals de descompte. Es poden utilitzar durant tot l’estiu, fins al 15 de setembre.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain