La Vanguardia - Què Fem

Moritz Radler, aromàtica i sempre refrescant

CERVESA I SUC DE LLIMONA 100% NATURAL ÉS LA NOVA RECEPTA DE LA MORITZ PER FER-VOS PASSAR LA CALOR

-

Fàcil i molt refrescant. A ningú més se li podia acudir agafar una Moritz Original i afegir-hi suc de llimona 100 per cent per crear la cervesa Moritz Radler, la nova proposta de Moritz per als dies de més calor de l’estiu.

El resultat és una cervesa molt aromàtica i agradable que aconseguei­x l’equilibri perfecte entre els dos productes. Les aromes florals del llúpol de Saaz es combinen amb la frescor de la llimona, mentre que l’acidesa del suc ho fa amb l’amargor de la cervesa. Disponible per gaudir-ne

La Moritz Radler ja la podeu demanar als vostres bars i restaurant­s habituals, com també als supermerca­ts, si en voleu gaudir a casa amb total tranquil·litat. Tot i que també la podeu demanar a la Fàbrica Moritz Barcelona, a la ronda Sant Antoni, i tastar-la a la terrassa de l’establimen­t, un espai on sempre trobareu molta animació i les millors propostes gastronòmi­ques. Un resultat irresistib­le

La Moritz Radler és ideal per fer-vos passar la set i la calor durant una sortida al capvespre amb amics o en un sopar informal a casa durant aquestes nits xafogoses d’estiu. Una nova combinació guanyadora que barreja el millor sabor de la Moritz Original i multiplica el seu efecte refrescant amb el suc de llimona 100 per cent natural. El resultat és equilibrad­ament irresistib­le i re- frescant. Però aquest bon efecte el podem multiplica­r si ens decidim per acompanyar-la d’un bon àpat. La Moritz Radler és una cervesa ideal que marida amb els calamars a la romana amb maionesa que serveixen a la Fàbrica Moritz Barcelona o amb un formatge cremós.

Ara ja teniu la fórmula secreta per combatre la calor: una Moritz Radler ben fresca, combinada amb el que us vingui de gust: una capbussada a la platja, una taula parada de revetlla o la terrasseta d’un bar a la fresca qualsevol nit d’estiu.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain