La Vanguardia - Què Fem

Albercocs i préssecs per a la Moritz Sour

EL MORITZ BEER LAB LLANÇA LA SEVA DARRERA CREACIÓ, UNA CERVESA ÀCIDA AMB FRUITA QUE COMBINA ACIDESA I DOLÇOR

-

El Moritz Beer Lab acaba de llançar la seva darrera proposta, una cervesa àcida, una sour beer que farà que us caigui la bava. La Moritz Sour us transporta­rà a un refrescant món de sabors àcids, frescos i lleugers que es barregen amb la dolçor de les fruites estiuenque­s, com l’albercoc i el préssec, amb un toc de canyella i romaní. Tast

La Moritz Sour és una cervesa que us convida a tastar una refrescant contradicc­ió, l’acidesa i la dolçor en un mateix glop, i que podeu consumir fresca i sense pasteuritz­ar durant tot l’estiu a la Fàbrica Moritz Barcelona.

Els mestres cervesers de la casa, l’Albert i el Germán, l’han tornat a encertar amb aquesta nova proposta i han aconseguit un difícil equilibri entre acidesa i dolçor. A més, la fermentaci­ó làctica combinada amb la fruita ha donat com a resultat una cervesa diferent i aromàtica, ideal per als mesos d’estiu.

Per elaborar-la, han escollit fruites de temporada, en aquest cas tres quartes parts d’albercocs i una quarta part de préssecs naturals, per ar- rodonir-ho amb un pessic de canyella i romaní.

A la Moritz són amants de la cervesa, i per això no perden cap ocasió per innovar i presentar propostes diferents i arriscades. Aquesta és la funció del Moritz Beer Lab, inaugurat el 2016, un espai d’investigac­ió per fer que nous estils i tipus de cervesa vegin la llum durant un període de temps determinat, amb edicions limitades per degustar a la Fàbrica Moritz Barcelona. Innovació al Lab

D’aquest espai ja n’han sortit cerveses com la Moritz Red IPA, Moritz Blat, Moritz La Bèstia… i la darrera incorporac­ió, la Moritz Sour, que se suma a les ja clàssiques cerveses fresques sense pasteuritz­ar de la casa: Moritz Original, Moritz Epidor i Moritz Negra.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain